Αντιπροσωπεία του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς αναχωρεί για το Ροστόβ

10:11 11/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αντιπροσωπεία του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς με επικεφαλής το Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς μεταβαίνει στη ρωσική πόλη Ροστόβ μετά από πρόσκληση του δημάρχου για να συμμετάσχει στους εορτασμούς της πόλης για τα 264 χρόνια από την ίδρυση της.

Ο Δήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς Άγγελος Γεωργίου Οδυσσέως, ανέφερε ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ πως στις εκδηλώσεις αναμένεται να παραστούν χιλιάδες επίσημοι προσκεκλημένοι από όλο τον κόσμο που έχουν σχέση συνεργασίας με το Δήμο.

Η περιφέρεια του

Ροστόβ, είπε ο κ. Οδυσσέως, έχει πληθυσμό περίπου 4 εκατομμύρια.
Σύμφωνα με τον κ. Οδυσσέως αντιπροσωπεία του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς είχε μεταβεί και πέρσι στην πόλη Ροστόβ για τους εορτασμούς της πόλης, ενώ αντιπροσωπεία από το Δήμο Ροστόβ αποτελούμενη από τον αναπληρωτή περιφερειακό διευθυντή της ρωσικής ένωσης τουρισμού του Ροστόβ και αναπληρωτή αρχισυντάκτη τουριστικής εφημερίδας, από διευθυντές τριών τουριστικών γραφείων, των Tatiana Travel Tours, Νatali Tours και Roza Vetrof, λειτουργούς του τουρισμού αλλά και εκπρόσωπο του Δήμου, υπεύθυνο για τις εξωτερικές σχέσεις επισκέφτηκαν το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς τον Απρίλιο.

Ο κ. Οδυσσέως ανέφερε πως η αντιπροσωπεία του Ροστόβ είχε ξεναγηθεί στην Πόλη Χρυσοχούς, στην Πάφο και στη Λευκωσία.

Στόχος της δημοτικής αρχής, σημείωσε, είναι όπως η συνεργασία των δύο δήμων που ξεκίνησε με τη συμβολή του δημοτικού συμβούλου της Πόλης Χρυσοχούς Κυριάκο Κυριάκου, ο οποίος σπούδασε στο Ροστόβ, ενισχυθεί περαιτέρω προς όφελος και των δύο περιοχών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της, η αντιπροσωπεία του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς θα έχει επαφές με το δήμαρχο της Πόλης, με διευρυμένη αντιπροσωπεία τουριστικών πρακτόρων, με τον Πρύτανη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ροστόβ, με ομάδα επιχειρηματιών, αλλά και με εκπρόσωπο του συνδέσμου ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής.

Ανακοίνωσε ακόμη πως ομάδα της πόλης Ροστόβ, που διεκδικεί άνοδο στην Α κατηγορία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, επέδειξε ενδιαφέρον να επισκεφτεί την Πόλη Χρυσοχούς για την προετοιμασία της την επόμενη περίοδο.

Ο κ. Οδυσσέως έχει απευθύνει πρόσκληση στο δήμαρχο της Πόλης Ροστόβ να επισκεφτεί το Δήμο Πόλης Χρυσοχούς και αναμένεται ο καθορισμός της ημερομηνίας της επίσκεψης.

Keywords
Τυχαία Θέματα