Ανοίγει τις πύλες της η 83η Διεθνής Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης

06:46 7/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ανοίγει σήμερα 7/3/2013 τις πύλες της η 83η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Οι 5 και 6 Μαρτίου ήταν αφιερωμένες στην ενημέρωση των εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης και των στελεχών των εταιρειών. Τα επίσημα εγκαίνια έχουν προγραμματισθεί για την Πέμπτη, 7 Μαρτίου.

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή, 17 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά περισσότερα από 100 καινούργια μοντέλα και εκδόσεις. Τα τελευταία μοντέλα της διεθνούς αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, τα οποία έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τη

φιλοσοφία της κάθε μάρκας.

Επιπλέον οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πληροφορίες από ειδικευμένα στελέχη για τις εξελίξεις της αυτοκίνησης και να μάθουν περισσότερα για τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές που κάνουν ασφαλέστερη και πιο οικολογική τη χρήση του αυτοκίνητου. Τα εισιτήρια έχουν καθορισθεί στα 16 ελβετικά φράγκα για τους ενήλικες και στα 9 ελβετικά φράγκα για τα παιδιά. Οι ώρες λειτουργίας είναι τις καθημερινές από τις 10.00 ? 20.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 09.00 ? 19.00.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης γίνονται εκδηλώσεις, τεστ οδήγησης νέων μοντέλων, επιδείξεις νέων τεχνολογιών σχετικών με την ασφάλεια και την οικολογική συμπεριφορά των αυτοκινήτων, καθώς και διαγωνισμοί. Επίσης, οι εταιρείες στην προσπάθειά τους να αφουγκραστούν τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των καταναλωτών κάνουν έρευνες σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Τα στοιχεία από τις έρευνες αναλύονται και εξετάζονται με προσοχή από τα ειδικευμένα τους τμήματα ερευνών και μάρκετινγκ. Η γνώμη και οι προτάσεις των επισκεπτών για τα νέα μοντέλα καθώς και για τις καινούργιες τεχνολογίες που θα εφαρμοστούν τα επόμενα χρόνια, λαμβάνονται σοβαρά υπ όψιν από τα στελέχη που κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το εκθεσιακό κέντρο Palexpo, όπου φιλοξενείται η σημαντικότερη γιορτή του αυτοκινήτου, βρίσκεται δίπλα στο αεροδρόμιο της Γενεύης. Η πρόσβαση έως την είσοδο της έκθεσης είναι εύκολη.

Οι Ελβετοί έχουν κατορθώσει να συγκεντρώνουν κάθε χρόνο όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες και τις σημαντικότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αυτοκίνητου. Η έκθεση είναι μια από τις σημαντικότερες πηγές εσόδων για τη χώρα. Στη διάρκεια της έκθεσης όλα τα μέσα μεταφοράς, τα ξενοδοχεία και τα οι χώροι εστίασης σημειώνουν κατακόρυφη αύξηση εσόδων.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκίνητου της Γενεύης είναι το ετήσιο βαρόμετρο για την αυτοκίνηση. Στέλνει μηνύματα σε όλο τον κόσμο για την εξέλιξη της αυτοκινητοβιομηχανίας και την διαμόρφωση των οικονομικών εξελίξεων γύρω από το αυτοκίνητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα