Ανήσυχος και αγχωμένος ο Σαρρής

13:05 19/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ανήσυχος και αγχωμένος είναι το μόνο σχόλιο του δημοσιεύματος στην εφημερίδα Κίπρις για τον πρώην ΥΠΟΙΚ Μιχάλη Σαρρή, που αναφέρεται στη χθεσινή ”ακροαματική διαδικασία” στο ”επαρχιακό δικαστήριο” στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ανανεώθηκαν τα διατάγματα κράτησης των πέντε υπόπτων, του κ. Σαρρή, του Μαχμούτ Μπασαρίρ και των ανηλίκων Μ.Κ, Ο.ΝΤ, Ι.Χ.ΓΚ για δύο ημέρες. Οι κατηγορίες, προστίθεται, αφορούν ”παραφύση σεξουαλική σχέση” και ”μυστική συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος”. Αναφέρεται επίσης η οδός του σπιτιού όπου έγινε η σύλληψη

την περασμένη Πέμπτη το βράδυ του κ. Σαρρή, του ανηλίκου Ο.ΝΤ και του Μαχμούτ Μπασαρίρ, 29 χρονών.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε μεγάλο αριθμό δημοσιογράφων και πως τη διαδικασία παρακολούθησε ο εκπρόσωπος των ΗΕ, Andrii Sachavu.

Στην αυλή του ”δικαστηρίου” την απόφαση ανέμεναν και μέλη οργανώσεων που απαιτούν την κατάργηση του άρθρου 171.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Χαβαντίς, η διαδικασία άρχισε κεκλεισμένων των θυρών στις 9.45 το πρωί, έγινε διάλλειμα για τη λήψη απόφασης στις 11.30 και συνεχίστηκε και πάλι κεκλεισμένων των θυρών στη μία μετά το μεσημέρι για 15 λεπτά.

Σημειώνεται δε ότι όπως έγινε γνωστό οι δύο ανήλικοι που προσήχθησαν μαζί με τον κ. Σαρρή και τους δύο άλλους συλληφθέντες της περασμένης Πέμπτης δεν έχουν σχέση με το συμβάν εκείνης της νύχτας και θα ”δικαστούν” με διαφορετικές κατηγορίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα