Α.Νεοφύτου: Αγάπησε πολύ την Κύπρο και ήταν ένας ανιδιοτελής φίλος

11:09 18/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το βιβλίο συλλυπητηρίων του Βίλφρεντ Μαρτένς υπέγραψε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου σήμερα το πρωί στη βελγική πρεσβεία, ο οποίος αναχωρεί το απόγευμα για το Βέλγιο, όπου θα παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος, το Σάββατο.

«Υπογράψαμε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για ένα μεγάλο Ευρωπαίο οραματιστή αλλά και ένα εξίσου μεγάλο φίλο της Κύπρου, αλλά και του ΔΗΣΥ, τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς», ανέφερε ο κ.

Νεοφύτου εξερχόμενος από την πρεσβεία του Βελγίου.

Πρόσθεσε ότι «αγάπησε πολύ την Κύπρο και ήταν ένας γνήσιος και ανιδιοτελής φίλος και συμπαραστάτης στους εθνικούς αγώνες αλλά και στο όραμά μας για μια καλύτερη Ευρώπη».

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναχωρεί το απόγευμα για Βρυξέλλες όπου αύριο θα παραστεί στην κηδεία του κ. Μαρτένς.

Είναι, είπε, «το ελάχιστο που μπορούμε να πράξουμε ως ΔΗΣΥ δεικνύοντας την μεγάλη εκτίμηση αλλά και την ευγνωμοσύνη που τρέφουμε προς το πρόσωπο ενός πραγματικού φίλου της Κύπρου, του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Βίλφρεντ Μαρτένς».

«Είναι με βαθιά θλίψη που εκφράζω τα συλλυπητήρια μου και αποχαιρετώ ένα μεγάλο φίλο της Κύπρου, ένας ένθερμος Ευρωπαίος ηγέτης και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής μας πολιτικής οικογένειας, του ΕΛΚ, Βίλφρεντ Μαρτένς», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«Το πνεύμα σας θα διαχέεται στις πολιτικές μας ζωές καθώς το όραμά σας για την Ευρώπη αποδίδει καρπούς», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα