Αναμένεται ταλαιπωρία των οδηγών στους αυτοκινητοδρόμους της Λευκωσίας στις 13 – 18 Φεβρουαρίου

14:56 10/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εργασίες θα εκτελούνται καθημερινά από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 18 Φεβρουαρίου 2012, μεταξύ 06:30 και 14:30 στους αυτοκινητοδρόμους της επαρχίας Λευκωσίας, για πλύσιμο των ανακλαστήρων και στις δύο πλευρές του δρόμου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, οι εργασίες αυτές θα γίνονται από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι τις 15 του ιδίου μηνός,

στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από τα φώτα τροχαίας ”Καλησπέρα” μέχρι τη γέφυρα Σκαρίνου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Επίσης, από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθάς, από τη Λεωφόρο Αρχαγγέλου (φώτα CINEPLEX) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Ακακίου, διαδοχικά και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα (λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας).

Keywords
Τυχαία Θέματα