ΑΚΕΛ: «Γεννούν ερωτήματα οι εξηγήσεις του προέδρου για το τεμάχιο που αγόρασε η σύζυγός του»

12:29 10/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η προστασία των θεσμών, μαζί και του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιβάλλει όπως όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι να είναι αλλά και να φαίνονται τίμιοι, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Σε δηλώσεις του για την αγοραπωλησία τεμαχίου γης της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, ο κ. Λουκαΐδης είπε ότι το ΑΚΕΛ

συμπεριφερόμενο υπεύθυνα επιφυλάχθηκε χθες να τοποθετηθεί επί του δημοσιεύματος για την πώληση τεμαχίου γης της Αρχιεπισκοπής στη σύζυγο του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναμένοντας τις απαντήσεις και τις εξηγήσεις που θα έδιναν οι εμπλεκόμενοι στο θέμα.

“Λυπούμαστε να παρατηρήσουμε ότι οι εξηγήσεις που δόθηκαν δεν κρίνονται ικανοποιητικές, ακόμη και από τους πλέον καλόπιστους κριτές της κυβέρνησης και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Αντίθετα, γεννούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα. Ερωτήματα που αφορούν την ίδια την πράξη της αγοραπωλησίας, αλλά και γενικότερα τις σχέσεις Προεδρικού- Αρχιεπισκοπής. Η προστασία των θεσμών, μαζί και του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας, επιβάλλει όπως όλοι οι πολιτικοί και πολιτειακοί αξιωματούχοι να είναι αλλά και να φαίνονται τίμιοι”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα