Αίσιο τέλος στην καταδίωξη δραπέτη από το δικαστήριο Λεμεσού (upd)

13:44 10/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Νεότερη ενημέρωση

Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε το πρωί η Aστυνομία Λεμεσού για εντοπισμό και σύλληψη 39χρονου κρατούμενου, ο οποίος κατάφερε να δραπετεύσει από το δικαστήριο λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας. Δυο ώρες αργότερα εντοπίστηκε πεζός και συνελήφθηκε από περίπολο.

Σύμφωνα με αξιωματικό της Aστυνομίας, ο 39χρονος, που είχε συλληφθεί στις 20 Απριλίου για υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, απάτης, απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις και απόπειρας

απόσπασης περιουσίας με ψευδείς παραστάσεις, οδηγήθηκε στις 10:00 το πρωί ενώπιον του δικαστηρίου.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο κρατούμενος ξέφυγε από τους αστυνομικούς που τον συνόδευαν και εξήλθε του δικαστικού μεγάρου τρέχοντας. Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη του.

Μετά από πληροφορίες ότι ο 39χρονος διατηρούσε οικία σε συγκεκριμένη περιοχή, περιπολικό της αστυνομίας τον εντόπισε, λίγο μετά τις 12:00, να περπατά στην οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου και αμέσως τα μέλη της δύναμης τον ανέκοψαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Αρχική ενημέρωση

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, 39χρονος κατάφερε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, λίγο πριν δικαστεί.

Έφυγε πεζός και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εντοπιστεί.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 20 Απριλίου μετά από καταδίωξη στον Άγιο Τύχωνα. Κατηγορείτε για υποθέσεις πλαστών πιστών καρτών, αλλά και κλοπή αυτοκινήτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα