Αυθαίρετη απόφαση του ΚΣ Φρενάρους – Πορεία μνήμης για το Μαρί

10:02 8/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΤΑ ..ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΔΕN ΣΥΓΧΩΡΑΜΕ!

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Φρενάρου «Φωτειακός» διοργανώνει την Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2012 στις 8:30μ.μ. λαμπαδηφορία – πορεία μνήμης και τιμής για τους αδικοχαμένους ήρωες της έκρηξης του Μαρί στην κοινότητα Φρενάρους.

Με λύπη μας όμως, λάβαμε επιστολή από το Κοινοτικό Συμβούλιο το οποίο μας ανακοινώνει ότι δεν συμφωνεί να καταλήξει η λαμπαδηφορία-πορεία  στο χώρο μπροστά από το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου και εισηγείται αντί αυτού να ξεκινήσει από κει. Η απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου  μας προβληματίζει τόσο ως προς τη

σκοπιμότητα της όσο και ως προς τη νομιμότητα της.

Αλήθεια, ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα να καταλήξει η λαμπαδηφορία-πορεία στο χώρο μπροστά από το Κοινοτικό Συμβούλιο της κοινότητάς μας  ; ; Eχουμε ενημερώσει γραπτώς το Κοινοτικό Συμβούλιο και έχουμε αποδείξει με την πολύχρονη προσφορά μας στα κοινά της κοινότητάς μας ότι δεν πρόκειται να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα οποιασδήποτε φύσης. Η απόφαση του Κοινοτικoύ Συμβουλίου είναι αυθαίρετη κατά την άποψή μας, μας προσβάλλει ως Όμιλο και ταυτόχρονα αποτελεί πρόκληση στο δικαίωμα μας για ελεύθερη διακίνηση μέσα στην ίδια μας την κοινότητα.

Λαμβάνοντας υπόψη το σκοπό και το περιεχόμενο της επετείου ως ημέρα προβληματισμού και περισυλλογής, αποφασίσαμε να αλλάξουμε ΥΠΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ το σημείο τερματισμού της λαμπαδηφορίας. Ο τερματισμός θα  γίνει στην  Εκκλησία Αρχαγγέλου Μιχαήλ  όπου εκεί θα  τελεστεί  τρισάγιο και άναμμα συμβολικών 13 κεριών .

Πολιτιστικός Όμιλος Φρενάρου «Φωτειακός»

Keywords
Τυχαία Θέματα