When Fashion Meets Art

14:56 29/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το DesIgnsbysouzana σε συνεργασία με την «Εmbellishing t-shirts by vicky» (Vicky Kyriacoy), και την «Handmade VV» (Varvara Vasou), προετοιμάζουν ένα ανατρεπτικό event, το οποίο θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας (2/12/13 – 9/12/13) και θα περιλαμβάνει διάφορα street fashion parties με γνωστούς και local Djs και Barmen.

Εάν τύχει να συναντήσετε κάποιο φίλο ή συγγενή της Σουζάνας, θα σας εκμυστηρευτεί πως ήταν όλοι τους σίγουροι ότι δεν θα συμβιβαζόταν με τα συνηθισμένα style

ντυσίματος, αφού από την εφηβεία της ήταν ένα ανήσυχα, στιλιστικό πνεύμα που συνέχεια πειραματιζόταν με συνδυασμούς διαφόρων style.

Έτσι και τώρα, η low profile σχεδιάστρια, δεν σταματά να μας εκπλήσσει κάθε σεζόν με τις πρωτότυπες και γεμάτες φαντασία δημιουργίες της.

Το γεγονός ότι είναι επιλεκτική και συγκρατημένη όσον αφορά την προσωπική της προώθηση, της επιτρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένη στη δημιουργία και προώθηση της collection της, όπως και επίσης και στην επιλογή των κατάλληλων συνεργατών.

Με τη συλλογή της «Χειμώνας 2013-2014», κάνει και πάλι δυναμικά την παρουσία της αφού αναδεικνύει την θηλυκότητα σε ένα επιτυχημένο συνδυασμό με το androgynous look. Στην επιτυχία αυτής της συλλογής έχει συμβάλει ο συνδυασμός πλεκτών και δέρματος.

Παράλληλα, με το σχεδιασμό ρούχων της, η σχεδιάστρια προσφέρει στις πελάτισσές της στιλιστικές συμβουλές, αφού οι δημιουργίες της μπορούν με μικρές αλλαγές στο μακιγιάζ και αξεσουάρ να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Ραντεβού λοιπόν στην Gallery Lellos Art Point, στην Οδό Αγίου Ανδρέου στην Λεμεσό. Η Gallery, όλη την εβδομάδα θα είναι ανοιχτή από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99403165.

Keywords
Τυχαία Θέματα