Spiegel: Η Ελλάδα φοβάται την εκδίκηση των νεοναζί

21:19 2/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

«Η Ελλάδα φοβάται εκδίκηση των Νεοναζιστών» είναι ο τίτλος του νέου δημοσιεύματος του γερμανικού περιοδικού Spiegel το οποίο στην ηλεκτρονική του έκδοση γράφει ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία στην Ελλάδα πως η χώρα θα μπορούσε να διολισθήσει ξανά προς την πολιτική

αστάθεια.

Σε ανταπόκρισή από την Ελλάδα το Spiegel αναφέρει πως οι Αρχές περίμεναν εδώ και καιρό τρομοκρατικό χτύπημα φωτογραφίζοντας ακροαριστερές οργανώσεις και σημειώνει ότι της έρευνας ηγείται η αντιτρομοκρατική υπηρεσία της ελληνικής αστυνομίας.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Σύμφωνα με το Spiegel, η υπόθεση οδήγησε σε μεγάλες και βίαιες διαδηλώσεις, σημειώνοντας ότι η διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο θα μπορούσε να είναι και πράξη εκδίκησης για τον θάνατο του 34χρονοτ ράπερ.

Το περιοδικό αναφέρει ακόμη στην ιστοσελίδα του ότι η Χρυσή Αυγή είχε χάσει πρόσφατα ένα μεγάλο μέρος της δημοτικότητάς της, τονίζοντας ότι τώρα το κόμμα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τα τελευταία θλιβερά γεγονότα για τους δικούς του σκοπούς.

protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα