Ryanair: Αύξηση δαπανών των τουριστών στην Κύπρο κατά 266 εκ. ευρώ

13:08 2/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Την προοπτική της αύξησης των δαπανών των τουριστών στην Κύπρο κατά 266 εκ. ευρώ ως αποτέλεσμα της παρουσίας της Ryanair στην Κύπρο παρουσίασε η επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας, Melissa Corrigan κατά τη διάρκεια του 34ου ετήσιου Ξενοδοχειακού

Συνεδρίου του ΠΑΣΥΞΕ που ανοίγει τις πύλες του σήμερα στη Λευκωσία.

Η κ. Corrigan αναφέρθηκε στις προοπτικές που προσδίδει η παρουσία της Ryanair στις διάφορες περιοχές στις οποίες διατηρεί την παρουσία της. Εδωσε το παράδειγμα της Μάλτας, την οποία έχει ως προορισμό η εταιρεία από το 2006, όπου βοήθησε στην δημιουργία 1000 νέων θέσεων εργασίας και μεταφέρει πέραν του ενός εκατομμυρίου επιβατών στη Μάλτα.

Υπάρχουν πολλά που μπορούμε να κάνουμε για την Κύπρο, ανέφερε, προσθέτοντας ότι μέσω της προώθησης του προορισμού η Κύπρος μπορεί να καταστεί ελκυστικός προορισμός για όλο το χρόνο όπως έγινε και με τις Κανάριες Νήσους.

Η εκπρόσωπος της ρωσικής τουριστικής εταιρείας Pegas Touristik Irina Sadovaya αναφέρθηκε στον πρώτο χρόνο κατά τη διάρκεια του οποίου η Κύπρος συμπεριλήφθηκε στο πρόγραμμα της ως προορισμός. Ο αριθμός τουριστών που ήρθε από τη Ρωσία προς την Κύπρο μέσω της εταιρείας ανήλθε το 2011 στους 20.000, ενώ απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι φέτος με την εισαγωγή ναυλωμένων πτήσεων από τον Απρίλιο σχεδιάζει να αυξήσει αυτόν τον αριθμό σε 30.000.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια δικής του παρέμβασης ο κ. Μarkus Luthe παρουσίασε στους συνέδρους τα θετικά αποτελέσματα που θα έχει η ένταξη των κυπριακών ξενοδοχείων στο Hotelstars Union ένα κοινό ευρωπαϊκό σύστημα κατηγοριοποίησης της ποιότητας των ξενοδοχείων στο οποίο συμμετέχουν σήμερα έντεκα χώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ryanair, Αύξηση, Κύπρο, 266,Ryanair, afxisi, kypro, 266