O Νάσος Γουμενίδης συναντά διαδικτυακά τον Μιχάλη Σταύρου με αφορμή την …ξινίλα της Τζούλιας

00:57 30/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο γνωστός δημοσιογράφος της Ελλάδας Νάσος Γουμενίδης μέσα από το προσωπικό του blog  ”Nassos Blog”  στο Gossip-tv.gr, αναφέρθηκε στον αρχισυντάκτη του Onlcycy.com και γνωστό  δημοσιογράφο της Κύπρου Μιχάλη Σταύρου.

Ο Νάσος Γουμενίδης είναι χρόνια στο κουρμπέτι και δεν έμαθε να χαρίζει φιλοφροσύνες αν κάτι δεν αξίζει .Σεβόμενος λοιπόν την πορεία του Μιχάλη Σταύρου θέλησε να γράψει δυό λόγια για να τον τιμήσει .

Νάσος και Μιχάλης “συναντήθηκαν”  διαδικτυακά με αφορμή την Τζούλια Αλεξανδράτου.

Δείτε τι είπε ο Νάσος Γουμενίδης για τον Μιχάλη Σταύρου και την ” εμπλοκή” της Τζούλιας:

Είναι ένας από εκείνους τους συναδέλφους που στην Κύπρο δε μασάνε τα λόγια τους. Τον εκτιμώ διότι το παλεύει μέχρι τέλους. Σε ότι κάνει. Από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο. Ο Μιχάλης Σταύρου είναι ένας από εκείνους  που έζησε όσο κανείς άλλος την εντυπωσιακή αλλαγή στην εικόνα της Τζούλιας. Και το κριτήριο του το μοιράζεται με όλους μας σήμερα. Διαβάστε τον. Αξίζει:

“Στην πορεία μου ως δημοσιογράφος υπηρετώντας το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ , βρισκόμουν πάντα δίπλα σε ανθρώπους που βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.Ο καθένας για τους δικούς του λόγους.
Ιούνιος του 2009. Έρχεται η σειρά για να συναντήσω και να κάνω συνέντευξη με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Τότε στην «θέα» της Αλεξανδράτου γινόταν χαλασμός.
Την γνώρισα σε μια εμφάνιση που έκανε στην Λεμεσό ,τότε που ξεκίνησε να πλασάρετε ως τραγουδίστρια. Στην αρχή η Τζούλια πήγε να το παίξει “ Diva”, όσοι με ξέρουν καλά γνωρίζουν πως αυτά σε μένα δεν μετράνε. Πάντα ήθελα να με σέβονται και να τιμάνε την δουλειά μου και τα ξενύχτια μου ,περιμένοντας ώρες για μια συνέντευξη που στο κάτω-κάτω όλοι αυτοί οι celebrities , διαφημίζονταν από μένα.
Παρόλα αυτά προχώρησα με την συνέντευξη , έκανα τις «καυτές» ερωτήσεις για να πάρω απαντήσεις για όλες τις φήμες που αφορούσαν το όνομα της. Και τις πήρα. Τελειώνοντας η συνέντευξη μου λέει «Σε ευχαριστώ». Έδειξε να κατάλαβε πως εγώ είμαι επαγγελματίας και πως το μόνο που ήθελα ήταν να κάνω σωστά την δουλειά μου.
Αξίζει να αναφέρω πως την συνάντησα στο καφέ που διατηρεί το κλαμπ. Τι να πω …είχαν στρωθεί κεριά, άνοιξαν σαμπάνιες ,τεράστιες πιατέλες με φρούτα, σαλατικά , για να είναι υπερπαραγωγή η εικόνα που θα έβγαινε προς τα έξω για να συνάδει με την «υπερπαραγωγή» Τζούλια.
Ιανουάριος 2012 . Μετά που ακολούθησε ότι ακολούθησε, δέχομαι τηλεφώνημα και ενημερώνομαι πως η Τζούλια θα είναι στην Κύπρο για εμφάνιση και πως η ίδια θα ήθελε να με συναντήσει.
Την συναντώ στο κομμωτήριο όπου πήγε για να φτιάξει τα μαλλιά της .Με χαιρετά και περιμένω να ετοιμαστεί για να ξεκινήσει η συνέντευξη, όπου μου αποκαλύπτει για πρώτη φορά την πρόθεση της να κατέβει στην πολιτική, μια είδηση που έγινε talk of the town σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η «υπερπαραγωγή» της πρώτης μας συνάντησης δεν υπήρχε πια. Είδα μια διαφορετική Τζούλια, αλλαγμένη εμφανισιακά, αλλά αλλαγμένη και εσωτερικά. Ο αέρας της “divas” εξαφανίστηκε και η Τζούλια ήταν πολύ χαλαρή

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnlyCY