Kλάπηκαν μηχανήματα ελέγχου αεροσκαφών των Κ.Α αξίας 1 εκ. δολλαρίων!

15:56 3/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μηχανήματα των Κυπριακών Αερογραμμών που βρίσκονταν στις αποθήκες της εταιρείας στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας έκλεψαν άγνωστοι χωρίς να τους αντιληφθεί κανένας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία για την κλοπή των μηχανημάτων ελέγχου αεροσκαφών, αξίας 1 εκ δολαρίων έγινε χθες το απόγευμα στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας από τον αρμόδιο προϊστάμενο μηχανολογίας και συντήρησης αεροσκαφών των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κλοπής η οποία φέρεται να διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 15/2/2013- 1/5/2013, άγνωστοι εισήλθαν

εντός των αποθηκών που διατηρεί η εταιρεία στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου και έκλεψαν τρία μεταχειρισμένα EEC (Electronic Engine Controls). Πρόκειται για μηχανήματα τα οποία ελέγχουν ηλεκτρονικά την λειτουργία των αεροσκαφών Airbus 320 συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Την σκηνή αμέσως επισκέφθηκαν μέλη του ΤΑΕ για επιτόπιες εξετάσεις ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια τα οποία ίσως ρίξουν φως στην υπόθεση. Σημειώνεται ότι τα κλαπέντα καλύπτονται από ασφάλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα