Chemtrails: Ευρωπαϊκή ανησυχία για τους ύποπτους αεροψεκασμούς

10:49 15/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμμετείχε σε συνέδριο που οργανώθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο η ομάδα των Πρασίνων / Ελεύθερη Ευρωπαϊκή Συμμαχία για το θέμα των ύποπτων αεροψεκασμών (chemtrails) (9/4/2013).

Η δημοτική σύμβουλος Πέγειας κα. Λίντα Λεμπλάνκ, μέλος του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, παρουσίασε στο συνέδριο την Κυπριακή εμπειρία. Στο συνέδριο συμμετείχαν εκπρόσωποι κομμάτων και οργανώσεων από την Ιταλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Γαλλία,

τη Σουηδία, τη Βρετανία, το Βέλγιο, την Ουκρανία, τη Λεττονία και την Ισπανία.

Με ανησυχία παρατηρούμε ότι τις τελευταίες μέρες οι Κυπριακοί ουρανοί γέμισαν από τα ύποπτα αυτά νέφη. Μια απλή προσεκτική ματιά δημιουργεί βάσιμα ερωτήματα. Οι γραμμές που αφήνουν οι ύποπτες πτήσεις των αεροπλάνων βρίσκονται εκτός των αεροδιαδρόμων, διασταυρώνονται από όλες τις κατευθύνσεις και απλώνουν στον ουρανό κατά εντελώς αφύσικο τρόπο.

Το φαινόμενο αυτό συνδέεται με τα πειράματα της γεωμηχανικής που επισήμως έχουν ανακοινωθεί από επιστήμονες και κυβερνήσεις. Πολλοί είναι αυτοί που σύνδεσαν αυτούς τους ψεκασμούς με πειράματα με τον καιρό, με την παρουσία ασθενειών ή με τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες των Βρετανών (πρόγραμμα HAARP).

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία για ενημέρωση των πολιτών και ευαισθητοποίηση των πολιτικών. Ζητούμε την πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών στην Κύπρο και την Ευρώπη.

Keywords
Τυχαία Θέματα