Cablenet Communications: Θέσεις εργασίας με έδρα τη Λευκωσία

16:02 15/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Cablenet Communication Systems Ltd ζητά να προσλάβει άτομο για πλήρη απασχόληση στην πιο κάτω θέση με έδρα τη Λευκωσία:

A. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Υπευθυνότητες:

Χειρισμός όλων των εισερχόμενων κλήσεων .Παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας.Επίλυση όλων των ζητημάτων ή των αιτημάτων λεπτομερώς μέσω της σωστής πληροφόρησης.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Απολυτήριο Λυκείου.Γνώση υπολογιστών και
καλός χειρισμός Microsoft Office.Δίπλωμα ή Πτυχίο Πανεπιστημίου, θα θεωρείται πλεονέκτημα.Πολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.Επικοινωνιακός χαρακτήρας με δυναμική προσωπικότητα.Καλές οργανωτικές ικανότητες.Προηγούμενη πείρα συναφή με τα καθήκοντα θα αποτελεί πλεονέκτημα.

Το ωράριο της θέσης είναι με το σύστημα βάρδιας.

Όλες οι αιτήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2013:

E-mail: careers@cablenetcy.net.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στο τηλέφωνο: 22399343.

——————————————————————-

B. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ (2 ΘΕΣΕΙΣ)

Υπευθυνότητες:

Επίλυση τεχνικών προβλημάτων αποδοτικά και αποτελεσματικά.Χειρισμός όλων των εισερχόμενων κλήσεων .Παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Εταιρείας.Επίλυση όλων των ζητημάτων ή των αιτημάτων λεπτομερώς μέσω της σωστής πληροφόρησης.

Απαιτούμενα Προσόντα:

Απολυτήριο Λυκείου.Γνώση υπολογιστών και καλός χειρισμός Microsoft Office.Δίπλωμα ή Πτυχίο Πανεπιστημίου, θα θεωρείται πλεονέκτημα.Τεχνικές γνώσεις θεωρούνται απαραίτητες.Πολύ καλή γνώση Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας.Επικοινωνιακός χαρακτήρας με δυναμική προσωπικότητα.Καλές οργανωτικές ικανότητες.Προηγούμενη πείρα συναφή με τα καθήκοντα θα αποτελεί πλεονέκτημα.

Το ωράριο των θέσεων είναι με το σύστημα βάρδιας.

Όλες οι αιτήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους μέχρι και τις 21 Ιουνίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση : careers@cablenetcy.net.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνείτε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού στο τηλέφωνο: 22399343.

Keywords
Τυχαία Θέματα