83χρονη και τρεις άλλες γυναίκες συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας

10:16 30/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Χρυσαφικά, στα οποία αναγράφονταν οι τιμές πώλησής τους,  εντοπίστηκαν στα εσώρουχα 83χρονης σε σωματικό έλεγχο στην αναχώρηση της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι και στις δύο χειραποσκευές που είχε μαζί της, εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης και υπόδησης, χρυσαφικών, ρολογιών, αρωμάτων, ηλεκτρικών ειδών και άλλων αντικειμένων, στα οποία επίσης αναγράφονταν οι τιμές πώλησής και για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις όσον αφορά την προέλευσή τους, ενώ ανέφερε ότι μέρος των χρυσαφικών της τα προμήθευσε 36χρονη.

Σε

έλεγχο που διενεργήθηκε στις δύο αποσκευές της 36χρονης, εντοπίστηκαν μεγάλος αριθμός αρωμάτων, ειδών ένδυσης, γυαλιών ηλίου και ηλεκτρικών συσκευών, στα οποία αναγράφονταν οι τιμές πώλησης.

Στη συνέχεια, στις αποσκευές 24χρονης, η οποία επρόκειτο να απελαθεί μέσω τις ίδιας πτήσης και μεταφέρθηκε στο Αεροδρόμιο συνοδευόμενη από μέλη της ΥΑΜ Λευκωσίας, εντοπίστηκαν μεγάλος αριθμός ειδών ένδυσης, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Τις αποσκευές της 24χρονης είχαν μεταφέρει προηγουμένως στο Αεροδρόμιο και της τις παρέδωσαν, η πιο πάνω 36χρονη και μια 41χρονη, ακολούθως συνελήφθηκαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η 83χρονη, η 36χρονη, η 24χρονη και η 41χρονη μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου συνελήφθηκαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση.
Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα