11 πτήσεις από και προς την Κύπρο επηρεάστηκαν από σοβαρό τεχνικό πρόβλημα στο Λονδίνο

20:52 7/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Συνολικά έντεκα πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Heathrow, Luton, Bristol και Gatwick από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, επηρεάστηκαν σήμερα από το σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που σημειώθηκε στην κεντρική αίθουσα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της Πολιτικής Αεροπορίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου

Αδάμος Ασπρής «από το τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο επηρεάζονται πτήσεις από τη Βρετανία προς τη Κύπρο. Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν επηρεαστεί 11 πτήσεις και στα δύο διεθνή αεροδρόμια του νησιού» είπε και πρόσθεσε πως «πρόκειται για πέντε αφίξεις και έξι αναχωρήσεις. Από τις 11 πτήσεις οι δύο ακυρώθηκαν και οι υπόλοιπες εννέα πραγματοποιήθηκαν με καθυστέρηση περίπου μία ώρας».

Ανέφερε ακόμα ότι «οι δύο πτήσεις που ακυρώθηκαν ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν νωρίς το απόγευμα από και προς το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Ωστόσο δεν υπήρξε ιδιαίτερη ταλαιπωρία των επιβατών καθώς η επηρεαζόμενη αερογραμμή ενημέρωσε έγκαιρα τους επιβάτες της».

Αναφορικά με τις πτήσεις στις οποίες παρατηρήθηκε κάποια καθυστέρηση, ο κ. Ασπρής είπε ότι «επρόκειτο για πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου από και προς τα αεροδρόμια Heathrow, Luton, Bristol και Gatwick».

Keywords
Τυχαία Θέματα