Το Gogobot είναι το social network που σας πάει διακοπές

09:05 4/7/2011 - Πηγή: Gugoo
Σε όλους μας αρέσει να ταξιδεύουμε σε μέρη που δεν έχουμε επισκεφθεί στο παρελθόν. Να γνωρίσουμε τον πολιτισμό τους, τον τρόπο ζωής τους και την κουζίνα τους αλλά και απλά να ξεφύγουμε από τη δύσκολη και κουραστική καθημερινότητά μας. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε αποφασίσει να επισκεφθούμε ένα μέρος, αλλά δεν έχουμε ιδέα για το πού να μείνουμε, τι να κάνουμε εκεί, πού να φάμε και άλλες σημαντικές πληροφορίες;
Σίγουρα, η πρώτη απάντηση που σας ήρθε στο μυαλό είναι ότι «το Google είναι φίλος μας» και θα αναζητήσουμε ο,τι πληροφορία θέλουμε
εκεί καθώς και στους παραδοσιακούς ταξιδιωτικούς οδηγούς. Εμπιστεύεστε όμως τη γνώμη των ανθρώπων που δε γνωρίζετε; Μήπως οι λύσεις αυτές κρύβουν κάποιο ρίσκο; Εμείς εδώ στο Gugoo.gr, έχουμε βρει τον τρόπο.
Το Gogobot ήρθε στη ζωή μας για να εξαφανίσει ακριβώς αυτό το ρίσκο. Με το «πάντρεμα» του κοινωνικού σας δικτύου με τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, πλέον μπορείτε να δεχθείτε συμβουλές, ιδέες και σκέψεις από ανθρώπους που γνωρίζετε στην πραγματικότητα ώστε να είστε περισσότερο σίγουροι για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε στον ταξιδιωτικό σας προορισμό.
Ουσιαστικά, δηλαδή, το Gogobot είναι ένας σχεδιαστής ταξιδιών, που κάνει χρήση των κοινωνικών σας δικτύων ώστε να εξασφαλίζει προτάσεις και συμβουλές από ανθρώπους που δε σας είναι άγνωστοι.
Η χρήση του είναι πολύ απλή, καθώς αρκεί να δημιουργήσετε δωρεάν το λογαριασμό σας, τον οποίο θα συνδέσετε με τους λογαριασμούς που έχετε στο Twitter και στο Facebook, ώστε να βρεθούν οι φίλοι σας που επίσης χρησιμοποιούν το Gogobot. Με το που αναζητήσετε την πρώτη σας συμβουλή, το Gogobot θα κοινοποιήσει το αίτημα σας σε όλα τα social media που χρησιμοποιείτε.
Έπειτα, οι χρήστες (φίλοι σας) έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας, ώστε να λάβετε τις δικές τους σημαντικές γνώμες και συμβουλές. Εσείς, εκτός από το να ρωτάτε και να απαντάτε, μπορείτε να οργανώσετε τα παλιά σας ταξίδια στην ενότητα «Passports» ώστε να μην ξεχάσετε ποτέ στα μέρη που επισκεφθήκατε, τι άξιζε και το όχι.
Το Gogobot αποτελεί ένα πολύ καλοσχεδιασμένο και πολύ χρήσιμο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα λατρέψουν οι fans των ταξιδιών και των αποδράσεων. Δοκιμάστε το και μοιραστείτε την άποψη σας αφήνοντας το σχόλιό σας! Καλά ταξίδια σας εύχομαι!
Keywords
Τυχαία Θέματα