Κοινωνική πράξη: Joseph Kony 2012

11:21 17/3/2012 - Πηγή: Gugoo

Ο Joseph Kony είναι ο δημοφιλέστερος εγκληματίας αυτή τη στιγμή στον κόσμο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το βίντεο που ακολουθεί έχει περισσότερες από 80 εκατομμύρια προβολές. Για ακόμα μία φορά τα social media αποδεικνύουν πόσο μεγάλη επιρροή μπορούν να ασκήσουν.

Ο Kony έχει ήδη συνδέσει το όνομά του με την απαγωγή παιδιών στην Αφρική ώστε να εξυπηρετήσει το στρατό του αλλά και τις σεξουαλικές τους ορμές, ενώ παράλληλα τα αναγκάζει να σκοτώσουν τους γονείς

τους. Ο στόχος των Invisible Children δεν είναι άλλος από το να συλληφθεί ο Joseph Kony πριν την τελευταία μέρα του έτους (31 Δεκεμβρίου 2012). Δείτε το βίντεο που ακολουθεί που περιγράφει με λεπτομέρειες την ιστορία.

Κοινωνική πράξη:Υπέγραψε εδώ.Μοιράσου το παραπάνω βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, Pinterest κλπ.)Παράγγειλε το Joseph Kony Kit. Το Kit δεν κοστίζει τίποτα σε αυτούς που κάνουν δωρεά τουλάχιστον $15 ανά μήνα.Επικοινώνησε με τον Senator σου ενημερώνοντας τον/την για την ταυτότητά σου.Πάρε μέρος στις παγκόσμιες διαδηλώσεις στους δρόμους που θα γίνουν στις 20 Απριλίου.Κάνε δωρεά στα Invisible Children.Προσευχήσου.
Keywords
Τυχαία Θέματα