Βούγιανιτς: «Ανοικτή η πόρτα του Πανιωνίου»

Την πρόθεση του Πανιωνίου να τον επανεντάξει στο δυναμικό του, όταν αποθεραπευτεί, γνωστοποίησε ο Μίλος Βούγιανιτς, με τον έμπειρο Σέρβο γκαρντ να αναφέρεται στην αποκατάσταση του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο«Ήμουν ένα βήμα από την επιστροφή στην Παρτιζάν, αλλά είχα αυτή τη μεγάλη ατυχία. Οι άνθρωποι στον Πανιώνιο ήταν άψογοι απέναντί μου, μου πρόσφεραν συμβόλαιο και μου είπαν πως η πόρτα της ομάδας είναι πάντα ανοικτή για μένα, πως μπορώ να επιστρέψω όταν το θελήσω.

Είχα πολλές ατυχίες στην καριέρα μου. Το μόνο που θέλω τώρα είναι να αποθεραπευτώ πλήρως και να ξαναπαίξω μπάσκετ.
Δεν κάνω σχέδια ακόμη για το μέλλον», τόνισε αρχικά στον Τύπο της πατρίδας του ο άτυχος γκαρντ, που είχε τραυματιστεί στο ματς των «κυανέρυθρων» με την ΑΕΚ, μια μέρα πριν ενταχθεί στην Παρτιζάν για να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα.

Αναφορικά με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ο 31χρονος γκαρντ, σχολίασε: «Αισθάνομαι καλά, η περίοδος αποθεραπείας εξελίσσεται όπως είχαμε σχεδιάσει. Έχουν περάσει τρεις μήνες από την επέμβαση.

Αποφάσισα να ακολουθήσω το πρόγραμμα αποκατάστασης στο Βελιγράδι κι όλα πάνε κατ’ ευχήν. Θα χρειαστούν άλλοι 6-7 μήνες για να θεραπευτεί πλήρως το γόνατο».
Keywords
Τυχαία Θέματα