«Βγάλαμε σπουδαία συμπεράσματα»

Πανευτυχής ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των Παίδων, Μάκης Δημητριάδης μετά το πέρας του αγώνα με την Ισπανία, τονίζοντας πως γενικά βγήκαν σπουδαία συμπεράσματα. Τι είπαν οι παίκτες της Ελλάδας αλλά και ο τεχνικός των Ισπανών.Μάκης Δημητριάδης (ομοσπονδιακός τεχνικός): «Επειδή είχαμε πετύχει τον στόχο μας θελήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στην διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώσαμε το τουρνουά χωρίς προβλήματα τραυματισμών, έχοντας πετύχει τον στόχο
μας και βγάζοντας σπουδαία συμπεράσματα. Και εμείς σαν προπονητές και οι παίκτες ξεχωριστά είδαμε κάποια πράγματα που στην συνέχεια πρέπει να διορθώσουμε για να είμαστε σε υψηλό επίπεδο».

Δημήτρης Κωνσταντινίδης (λίμπερο): «Παίξαμε καλά και μπορούσαμε να πάμε ακόμα και καλύτερα. Ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες που τράβηξαν το βάρος των αγώνων. Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση».

Θανάσης Πρωτοψάλτης (ακραίος): «Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Εχουμε παίξει αρκετά ματς με τους Ισπανούς. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε και οι παίκτες που δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά».

Ρικάρντο Μαλντονάντο (τεχνικός Ισπανίας): «Είμαι ευχαριστημένος με την 5η θέση και κυρίως για το γεγονός πως μέρα με την ημέρα παίζαμε και καλύτερα. Πράγματι το παιχνίδι ήταν σαν φιλικό σήμερα, όχι μόνο των αλλαγών, αλλά και επειδή έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Ήρθαμε για προετοιμασία στην χώρα σας και χάρηκα πάρα πολύ που και η Ελλάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο».
Keywords
Τυχαία Θέματα