«Βατόμουρο» για Παπασταθόπουλο

Ιταλική ιστοσελίδα ψήφισε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μέσα στην χειρότερη ενδεκάδα της φετινής σεζόν αναφέροντας μάλιστα ότι ήταν τόσο κακός στις ελάχιστες συμμετοχές του που ανάγκασε την Μίλαν να τον παραχωρήσει. Η ιταλική ιστοσελίδα Sportsmediaset.it κατέταξε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο μέσα στην χειρότερη ενδεκάδα της χρονιάς με καθόλου κολακευτικά σχόλια.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα για τον έλληνα αμυντικό που βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού:
«Πολύ
άσχημα πήγαν τα πράγματα για τον Έλληνα, που για ευκολία τον φωνάζουμε «Sokratis». Ξεκίνησε ως πρώτη επιλογή πίσω από τους βασικούς στο κέντρο της άμυνας, όμως οι συμμετοχές του μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού .Ήταν, μάλιστα, καταστροφικές οι επιλογές του, αναγκάζοντας τη Μίλαν να τον παραχωρήσει».
Αναλυτικά η χειρότερη ενδεκάδα:
Προπονητής: Ράφα Μπενίτεθ (Ίντερ) Τερματοφύλακας: Εντουάρντο (Τζένοα) Αμυντικοί: Μάρκο Μότα (Γιουβέντους), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Γιοάν Μπεναλουανέ (Τσεζένα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Μίλαν) Μέσοι: Μιγκέλ Βελόσο (Τζένοα), Στέφεν Άπια (Τσεζένα), Φάμπιο Σιμπλίσιο (Ρόμα), Χοσέ Σόσα (Νάπολι), Κουτίνιο (Ίντερ) Επιθετικοί: Αντριάνο (Ρόμα)
 
Keywords
Τυχαία Θέματα