Τόρες για όλα!

Επί παντός επιστητού μίλησε σε συνέντευξη του ο Φερνάντο Τόρες. Τι είπε για την «μάχη» της Πρέμειρ Λίγκ, την Μπαρτσελόνα αλλά και τον Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Ισπανός σούπερ σταρ μίλησε στην καταλανική εφημερίδα«Sport».Αναλυτικά τα όσα είπε για Την Τσέλσι: «Έχω εγκατασταθεί πλήρως σχεδόν. Το να αλλάζεις ομάδα τον Φεβρουάριο, δεν είναι ότι πιο εύκολο. Σιγά- σιγά μαθαίνω την πόλη και προσαρμόζομαι, να και όλα γίνανε πολύ γρήγορα. Όλα κυλάνε ομαλά. Νικήσαμε και επιστρέψαμε στα θετικά αποτελέσματα. Η Μάντσεστερ δεν ακολούθησε
την… πεπατημένη οδό και είμαστε στο παιχνίδι του τίτλου ακόμα. Η κλήρωση στο Τσάμπιονς Λιγκ, δεν είναι ότι καλύτερο για εμάς, όμως σε αυτές τις διοργανώσεις αυτά γίνονται. Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα  αλήθεια είναι αυτή. Όμως τρεις αγωνιστικές πριν την λήξη του παίζουμε στο Ολ Τράφορντ, αν καταφέρουμε να έχουμε 3 βαθμούς διαφορά από την Γιουνάιτεντ , ως τότε, όλα γίνονται». Για την περίοδο που στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είχε σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα: «Ήταν άλλες εποχές τότε, άλλες ομάδες. Η Ατλέτικο κοίταζε στα μάτια την Μπαρτσελόνα και προσπαθούσε να την νικήσει καθαρά. ΄Ήταν εξαιρετικό το συναίσθημα να νικάς μνέσα στο Κάμπ Νού, είχαμε τα  «όπλα» μας και τα είχαμε εκμεταλλευτεί. Η Τσέλσι, είναι σε υψηλότερο επίπεδο από την Ατλέτικο και νομίζω ότι επίσης κοιτάζει την τωρινή Μπαρτσελόνα στα μάτια και όχι κάτω από αυτά». Για τον Βίκτορ Βαλντέζ:«Ο Βίκτορ... φωνάζει κάθε μέρα με την απόδοσή του, ότι είναι ένα φαινόμενο. Έχω αγωνισθεί μαζί με τερματοφύλακες όπως ο Ρέινα, ο Τσέχ, αλλά ο Βαλντέζ είναι κάτι ανώτερο, όπως και ο Ίκερ Κασίγιας». Για τον Φάμπρεγας και την Μπαρτσελόνα: «Θα είναι μια εξαιρετική μεταγραφή, φυσικά. Ο Σεσκ είναι ένας από τους τρείς καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι δεδομένο ότι θα βελτιώσει το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που πάρει μεταγραφή εδώ» Για τα περί ευνοίας της διαιτησίας στην Μπαρτσελόνα: «Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να ευνοείται , γιατί είναι μια απόφαση, όμως στο τέλος της χρονιάς όλες οι ομάδες έχουν πάρει τα ίδια σφυρίγματα. Αυτές οι κατηγορίες είναι γελοίες, αλλά πρέπει να γεμίζουν με κάποιο τρόπο οι εφημερίδες».
Keywords
Τυχαία Θέματα