Το πρώτο καβγαδάκι!

13:16 1/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Καλή, καλή, καλή μέρα να έχετε! Και καλό, καλό, καλό μήνα να έχουμε όλοι μας! Η Λόλα ξύπνησε πιο σοφή σήμερα. Επιτέλους, αντιλήφθηκα τι έχει συμβεί: Το μπαλκόνι μου είναι το Σύνταγμα των αγανακτισμένων περιστεριών. Γι’ αυτό και μαζεύονται εκεί κάθε πρωί και διαδηλώνουν τα συναισθήματά τους. Και μιλάμε για καταπληκτική ακρίβεια κάθε πρωί. Μόλις πάει η ώρα 6.30 π.μ. έρχονται και ξεκινάνε τα τραγούδια τους. Πάντως, φιλενάδες μου, για να ξεφύγουμε από την περιστερολαγνεία (εκπληκτική λέξη), και το Σύνταγμα
το είδα λιγάκι αγανακτισμένο το πρωί. Και αναποφάσιστο συνάμα. Πότε στα 14 λεπτά, πότε στα 15, άλλαζε συνέχεια θέσεις και δυσκολεύτηκα να το φτάσω. Σημασία έχει, όμως, ότι τα κατάφερα! Τα δικά σας νέα, φιλενάδες μου; Ετοιμάζεστε για τον αποψινό τελικό;; Το ίδιο λογικά κάνει και η Ολυμπία, ελπίζουμε να την πετύχει πάλι ο φωτογράφος για να ξέρουμε από σήμερα τι δουλειά έχουμε να κάνουμε αύριο. Σφίγγουν τα πράγματα, φιλενάδες μου παντού… Θα τη χάσουμε την ανεμελιά μας, χάσαμε ήδη την αισιοδοξία μας και τη θετική σκέψη που είχαμε. Μας προλαβαίνουν, βλέπετε, πάντα τα γεγονότα! Όλο και κάτι προκύπτει, που μας είχε πει και ένας σοφός άνθρωπος. Όσο για τις αδελφές, μάλλον έχετε δίκιο. Τις μπέρδεψα, ε; Συνέχεια το πάθαινα αυτό… Ούτε ο Χειλάκης να ήμουν!

Το μπέρδεμα με τη Βανέσα!

Έρωτας δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Γι’ αυτό και η Λόλα με τον Λαζαράκο τσακώνονται κάθε τρεις και λίγο. Από μικρή μού το έλεγε η γιαγιά μου, το λόγο ακόμα δεν τον έχω καταλάβει. Μάλλον θα είχε μαντέψει το μέλλον μου και θα ήθελε να κάνω υπομονή. Βοήθα με κι εσύ, γιαγιούλα μου, από κει που είσαι!! Τα πείσματα, λοιπόν, φαίνεται πως έκαναν την εμφάνισή τους στη σχέση της Έλλης Κοκκίνου και του Γιώργου Μπόγρη.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ciao», που ξέρετε πόσο διαβάζει και πιστεύει η Λόλα, μια όμορφη χορεύτρια στάθηκε η αφορμή για να τσακωθούν η διάσημη τραγουδίστρια με τον νεαρό άσο του Παναθηναϊκού. Ο Μπόγρης βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε μπασκετικό φιλανθρωπικό πάρτι κι εκεί εντυπωσιάστηκε με τη Βανέσα, μια χορεύτρια που έκανε τη δουλειά της. Μίλησαν για αρκετή ώρα οι δυο τους εκείνο το βράδυ, μόνο που τα νέα που ως γνωστόν ταξιδεύουν γρήγορα (μήπως ξέρετε τι μέσο χρησιμοποιούν;;) κι έφτασαν στην Έλλη. Μετά, σου λέει, έγινε ο κακός χαμός. Η Κοκκίνου έκανε μεγάλη σκηνή στον Γιώργο κι εκείνος μάταια προσπαθούσε να της εξηγήσει πως δεν σήμαιναν τίποτα όλα αυτά.

Λογικά, μετά τον καβγά έρχεται το make up kiss και κάτι περισσότερο που δεν το λέω. Φημολογείται, δε, πως είναι τα καλύτερα! Όταν θα γίνει με τον Λαζαράκο, θα είστε, φιλενάδες μου, οι πρώτες που θα το μάθετε. Λίγες μέρες πριν από τον καβγά, πάντως, οι δυο τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στο κέντρο της Γλυφάδας. Έκαναν ψώνια, περπάτησαν, γέλασαν, ό,τι και η Λόλα με τον Λαζαράκο. Με μια-δυο διαφορές που at the end of the day κάνουν και τη διαφορά. Σας είπα ότι βαρέθηκα;; Σας το λέω τώρα…

Ααααα, Μύκονο και Σαντορίνη…!

Είναι πιο μελωδικό απ’ ό,τι δια
Keywords
Τυχαία Θέματα