Τι έκανες Ηλία στη φιέστα??

Μεγάλη εβδομάδα ξεκίνησε, μεγάλη γιορτή είχαμε το Σάββατο και Λαζαράκο μου να ζήσω να σε χαίρομαι!!! Βέβαια με τις γιορτές δεν τα πάω καλά και θέλω να αποκαλύψω ότι ο μπαμπάς της Λόλας τής θύμισε το Σάββατο του Λαζάρου. Ευτυχώς ήταν νωρίς και πρόλαβα να πάρω κι ένα μικρό δωράκι. Άκουσες Λαζαράκο μου τι λένε οι φιλενάδες?? Θα σε κερδίσω, θα σε κάνω δικό και θα μου αφοσιωθείς κιόλας. Με τόσα που ‘χω κάνει, νομίζω πως μου αξίζεις!!! Εσύ τι λες?? Εκείνα τα ανήθικα και δόλια ψέματα για τον ψιλικατζή μην τα ακούς. Δεν καπνίζω κι αν έχω εσένα δεν θα χρειάζομαι και την εφημερίδα.Τι νέα
βρε κορίτσια? ΚΑΝΕΛ μου μια χαρά τα πήγατε στον Βόλο… Πλάκα-πλάκα εκεί θα ήθελε να είναι η Λόλα σήμερα. Σε κάνα τσιπουράδικο να τρώει μεζεδάκια, γιατί ξεκίνησε η νηστεία και μας έχει κόψει λιγάκι η πείνα. Συγχαρητήρια για το τραγούδι που έβαλες την Παρασκευή, πώς το έπαθες και ήρθες πιο κοντά στη Λόλα; Μέρες που είναι αξίζει να έρθουμε όλοι πιο κοντά. Κοντά, κοντά, ασφυκτικά κοντά!!!

Ο… ερυθρόλευκος Ψινάκης!

Πήγε η Λόλα στο παζάρι και ήταν η μέρα Σάββατο. Ψέματα: Αυτό είναι για την αλεπού. Πήγε η Λόλα να δει τις φωτογραφίες από το Σαββατοκύριακο κι έπεσε πάνω στον αγαπημένο Ηλία. Δεν μπορεί, όλο και κάπου θα το έχετε διαβάσει, όμως δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην σας μιλήσω κι εγώ για το θέμα. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη φιέστα των ερυθρολεύκων. Μόνο με προσκλήσεις μπορούσες να μπεις μέσα σου λέει, τέτοιο πράγμα ούτε με τον γάμο του πρίγκιπα με την Κατίνα στην Αγγλία.

Τι δουλειά είχε άραγε?? Η Λόλα ιδέα δεν έχει. Μια απλή και τίμια κουτσομπόλα είναι, δεν μπλέκεται με τόσο υψηλά πρόσωπα. Κατά τα λοιπά της φιέστας στο «Teatro», όπου εμφανίζεται ο Βασίλης Καρράς και η Έλλη Κοκκίνου, ξεχωρίσαμε τη φωτογραφία του Τάσου Μητρόπουλου με τη Νένα Χρονοπούλου. Τόσο γιατί σπάνια τους βλέπουμε μαζί, όσο και για το βλέμμα του Τάσου που ξεπερνάει κι εκείνο του Λαζαράκου μου.

Συνεχίζουμε με τις υπόλοιπες φωτογραφίες, που έχουν διαφορετικό χρώμα. Οι διάσημοι το έριξαν στο μπάσκετ το Σαββατοκύριακο, ίσως γιατί μας χειμώνιασε απότομα και προτίμησαν τη ζεστασιά ενός κλειστού γυμναστηρίου. Η Ολυμπία Χοψονίδου πήγαινε να δει το παιχνίδι «κερδίστε εσείς, όχι εμείς θέλουμε να χάσουμε, κερδίστε εσείς» που έγινε στο ΣΕΦ, λόγω της περίεργης συγκυρίες με τη διαφορά και την παράταση. Ο Άγγελος Μπασινάς προτίμησε στο κλειστό του «Αγ. Θωμά» και την αναμέτρηση Μαρούσι-ΑΕΚ, ενώ ο Σπύρος Χαριτάτος ή ο Γιώργος Καραμέρος (μπερδεύομαι λιγάκι η γυναίκα) βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη για να δει τον αγώνα Πανιώνιος-Άρης.

Πάει και ο Νάσος!

Τι θα γίνει με αυτό το Dancing with the stars?? Κάτι έχει ο κόσμος και τα ‘χει βάλει με τον αθλητισμό. Μετά τη Νίκη Ξάνθου, έφυγε και ο Νάσος Γαλακτερός κι έμεινε μόνο η Μαρία Τσουρή να εκπροσωπεί τα σπορ. Το χθεσινό live δεν το είδα ούτε για λίγο, αφού πού μυαλό για τηλεόραση?? Εκείνο που έμαθα, ωστόσο, είναι πως υπήρχε μια πολύ ωραία στιγμή με κοντινό στη μασχάλη το
Keywords
Τυχαία Θέματα