Τη Δευτέρα μιλάει ο Πηλαδάκης

18:59 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Κώστας Πηλαδάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 11 Απριλίου (11:00), όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ, και θα δώσει απαντήσεις για το τι έφταιξε, ώστε οι «βυσσινί» να βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στη Football League.
Η στιγμή που όλοι οι φίλαθλοι της Λάρισας περίμεναν έφτασε, καθώς τη ερχόμενη Δευτέρα 11 Απριλίου ο Κώστας Πηλαδάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Ο πρόεδρος των «βυσσινί» θα μιλήσει για όλους και για όλα και θα κληθεί να απαντήσει ερωτήματα, που έχουν δημιουργηθεί από τη δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

Επίσης, θα αναφερθεί σε θέματα, τα οποία αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, την αντιμετώπιση του συλλόγου από τη διαιτησία, τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, καθώς και το μέλλον του στους Θεσσαλούς. Τέλος, η ακριβής ημερομηνία και ώρα της συνέντευξης Τύπου του Πηλαδάκη γνωστοποιήθηκε μέσω επίσημης ανακοίνωσης από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κος Κώστας Πηλαδάκης, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την προσεχή Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 11π.μ. στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA.
Keywords
Τυχαία Θέματα