Τέλη Ιουνίου η επιστροφή στην Ξάνθη

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε η Skoda Ξάνθη μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης:

«Η SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012.

Η πρώτη συνάντηση του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών θα γίνει την Τετάρτη 29 Ιουνίου. Τις τρεις πρώτες ημέρες οι παίκτες θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τον εργομετρικό έλεγχο.

Από την Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και τις 26 του ίδιου μήνα η SKODA ΞΑΝΘΗ θα διαμείνει στο Le Chalet, το ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, όπου θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της δίνοντας το διάστημα αυτό και δύο φιλικά παιχνίδια.

Στις 31 του ίδιου μήνα αναχωρεί για την Κύπρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Αυγούστου. Σ’ αυτές τις ημέρες θα δώσει τρία παιχνίδια προετοιμασίας με αντιπάλους των οποίων τα ονόματα θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι φιλικές αναμετρήσεις.

Στην συνέχεια και μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η SKODA ΞΑΝΘΗ θα προετοιμάζεται στην βάση της και θα δώσει κι άλλα φιλικά παιχνίδια».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα