Στο βάθρο ο Τσολακίδης

Το δεύτερο μετάλλιο, χάλκινης απόχρωσης, πανηγύρισαν τα γαλανόλευκα χρώματα στο Ευρωπαϊκό Ενόργανης στο Βερολίνο, με τον Βασίλη Τσολακίδη να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του δίζυγου.Με μια ακόμη διάκριση για τους Έλληνες αθλητές μας «έπεσε» η αυλαία της διοργάνωσης στη γερμανική πόλη. Ο Βασίλης Τσολακίδης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ελληνική ομάδα, κατακτώντας το τρίτο μετάλλιό του στη διοργάνωση, μετά το χρυσό το 2002 και το ασημένιο πέρυσι στο Μπέρμιγχαμ… O πρωταθλητής μας στη δέκατη συμμετοχή
του σε Ευρωπαϊκό κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο συγκεντρώνοντας 15,075 βαθμούς.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Μαρσέλ Νγκουγιέν με 15,525 βαθμούς, ενώ τον ακολούθησε ο Ολλανδός Έπκε Ζόντερλαντ ήταν δεύτερος με 15,300 βαθμούς.

Έκτη η Μιλλούση

Στον δεύτερο τελικό με ελληνικό ενδιαφέρον, η Βασιλική Μιλλούση κατέλαβε την έκτη θέση στον τελικό της δοκού ισορροπίας με 13.800 βαθμούς. Η Ελληνίδα αθλήτρια εκτέλεσε το πρόγραμμά της με μικρότερη αρχική αξία (5.5) από τις συναθλήτριές της με αποτέλεσμα να μείνει εκτός βάθρου. Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η Ρωσίδα Άννα Ντεμεντίεβα με 15,350 ενώ στις επόμενες δύο θέσεις ακολούθησαν δύο Ιταλίδες, η Καρλίτα Φερλίτο με 14,500 βαθμούς και η Ελιζαμπέτα Πρετσιόσα με 14,325.
Keywords
Τυχαία Θέματα