Στεναχωρημένοι οι… πρώην Αρκάδες!

Πέντε πρώην παίκτες του Αστέρα Τρίπολης εξέφρασαν με δηλώσεις τους τη στεναχώρια τους για τον υποβιβασμό των Αρκάδων στη Football League.
Έπειτα από τη χθεσινή ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο Αστέρας αποτελεί παρελθόν από τη Σούπερ Λιγκ, καθώς υποβιβάστηκε οριστικά στη Football League. Αυτό έχει αφήσει πικρή γεύση σε όλους στο σύλλογο της Τρίπολης, όπως και σε αρκετούς πρώην ποδοσφαιριστές του. Συγκεκριμένα, οι
Μιχάλης Κλοκίδης, Γιάννης Συμεωνίδης, Πέτρος Κανακούδης, Νίκος Χατζόπουλος και Σάββας Παντελιάδης εξέφρασαν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα arcadiasports.gr τη στεναχώρια τους για τον υποβιβασμό της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πέντε… πρώην Αρκάδων στο arcadiasports.gr

Μιχάλης Κλοκίδης: Καταρχήν στεναχωρήθηκα πολύ. Είναι μια υγιείς ομάδα και έπεσε κατηγορία. Το να πέσεις σημαίνει ότι έγιναν κάποια λάθη. Από εκεί και πέρα πρέπει ο κόσμος να έχει εμπιστοσύνη να την ανεβάσουν κατηγορία. Από όσα έχω δει νομίζω ότι ήταν θέμα επιλογών ποιότητας επιλογών.

Και το υλικό δεν έχει καμία σχέση. Είναι πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Χρειάζεται προγραμματισμός από τώρα. Θα έπρεπε να έχει δουλέψει από τώρα. Πρέπει να κάνει σωστές κινήσεις, ξεκαθάρισα υλικού. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει διάρκεια. Για να ανέβεις κατηγορία. Πρέπει να κάνει σωστές κινήσεις με παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας.

Γιάννης Συμεωνίδης: Όλοι λυπούμαστε που ζήσαμε την κοσμογονία του Αστέρα το να ανεβαίνουμε κατηγορίες, ήταν κάτι πρωτόγνωρο. Δεν το είχε ξαναζήσει ποτέ. Ήλπιζα ότι κάτι θα γίνει μέχρι το τέλος. Όλοι στεναχωρηθήκαμε οικογενειακώς. Μέχρι και ο γιός μου ρώταγε.

Αν δεν φύγουν τα αφεντικά θα ανέβει του χρόνου. Εμένα μου ξένισαν οι πολλοί ξένοι. Ήρθαν πάρα πολλοί και χωρίς να έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Πέρασαν πολλοί αμφιβόλου αξίας. Η Δεύτερη κατηγορία είναι δύσκολη. Έχει γίνει ακόμα πιο δύσκολη. Έχει έντονο ελληνικό στοιχείο. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Υπάρχουν ισοδύναμες ομάδες.

Πέτρος Κανακούδης: Είναι κρίμα και λυπηρό για τους κ.κ. Μπάκο και Καϋμενάκη, οι οποίοι έχουν κάνει επένδυση στον τόπο της Τρίπολης η φετινή σεζόν ήταν κακή μέχρι που έφτασε η ομάδα στην Football League. Για να έρθει ο υποβιβασμός φταίνε όλοι. Από τους παίκτες μέχρι τον κόσμο.

Ό,τι λάθος έγινε από τα αφεντικά έγινε μόνο από την αγάπη τους για την ομάδα. Απλά δεν τους βγήκαν κάποιες επιλογές. Παράλληλα και ο κόσμος δεν στάθηκε όσο θα έπρεπε. Στα δύσκολα λίγοι ήταν αυτοί που στάθηκαν. Για μια ομάδα επαρχιακή που αντιπροσωπεύει όλη την Πελοπόννησο δε στηρίχθηκε.

Νίκος Χατζόπουλος: Με στεναχώρησε πολύ. Έγιναν πολλά λάθη για να φτάσει η ομάδα να πέσει. Θα μπορούσε να κάνει έστω μια νίκη. Δεν πρέπει να μείνει πίσω και να δει την συνέχεια. Αν θέλουν να την ανεβάσουν θα το κάνουν του χρόνου. Η έδρα ήταν το μειονέκτημα. Δεν έδειχνε πάθος. Έβαζε γκολ και δεν μπορούσε να το κρατήσει. Η δεύτερη εθνική είναι δύσκολο πρωτάθλημα με σημαντικές ομάδες. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι των προέδρων αν θέλουν να ανεβάσ
Keywords
Τυχαία Θέματα