Σούμποτιτς: «Μας άγχωσε ο κόσμος»

23:23 5/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η δυναμική παρουσία του κόσμου του Άρη άγχωσε τους παίκτες του σύμφωνα με τον Λευτέρη Σούμποτιτς, ο οποίος θεωρεί πως έχουν την μαγκιά να κερδίσουν ξανά στην Πυλαία και να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά της Ευρωλίγκα.
  «Για να κερδίσουμε τέτοιο ματς έπρεπε να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ούτε στο πρώτο μέρος είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα παρότι προηγηθήκαμε με 10 πόντους. Δεχτήκαμε σχεδόν σε όλες τις φάσεις καλάθι, και συνολικά 91 πόντους. Αν δεν παίζεις άμυνα δεν μπορείς να κερδίζεις. Ο κόσμος ήταν συγκλονιστικός. Άγχωσε τους παίκτες για πολλοστή φορά χωρίς να φταίει, δεν έχουν
μάθει να παίζουν με τέτοιο κοινό αν και αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ο ΠΑΟΚ μας ξέφυγε στο σκορ», δήλωσε ο προπονητής του Άρη και κατέληξε: «Νομίζω πως στα φάουλ του Μπάβτσιτς κρίθηκε το ματς. Δεν είχαμε καθόλου βοήθεια από τη θέση 4. Ο Σλούκας έχει τράβηγμα εδώ και 2 εβδομάδες. Τον προστατεύουμε αλλά είναι σχεδόν οριστική η απουσία του από το πέμπτο ματς. Δε φταίνε οι ψηλοί, αλλά το ότι είχαμε… μηδέν συγκέντρωση. Περιμένουμε ματς για γερά νεύρα. Εκεί θα δείξουν ποιοι είναι μάγκες και πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει αρκετούς τέτοιους παίκτες». Ο εκπληκτικός στο πρώτο μέρος, Κώστας Χαραλαμπίδης σημείωσε: «Χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία μετά τη νίκη στην Πυλαία για να τελειώσουμε τη σειρά. Με το μπάσκετ που παίξαμε στο δεύτερο μέρος δε δικαιούμασταν να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και πιο έξυπνος. Δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε. Η σειρά πάει σε πέμπτο ματς και εκεί θα κριθούν όλα. Έχουμε τα φόντα και την εμπειρία για να αντεπεξέλθουμε. Έχουμε τις δυνατότητες για να κάνουμε το κάτι παραπάνω και να πάρουμε τη νίκη».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα