Σμιθ: «ΜVP η ομάδα»

Ο Στίβεν Σμιθ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής της Α1, με τον Αμερικανό φόργουορντ του Πανελληνίου να εστιάζει στην σπουδαιότητα της ομαδικής προσπάθειας των «Ολυμπιονικών».Ο 28χρονος φόργουορντ του Πανελληνίου, που με δικό του τρίποντο -στη λήξη του αγώνα- χάρισε την εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του επί του Ηλυσιακού, συγκέντρωσε 33 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης της διοργάνωσης, αφήνοντας πίσω του τους Κώστα Χαραλαμπίδη του Άρη και Κώστα Καϊμακόγλου του Παναθηναϊκού με
29 βαθμούς.

Ο MVP της 22ης αγωνιστικής, Στίβεν Σμιθ, μιλώντας για την προσωπική του διάκριση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τόνισε: «Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος που κέρδισα αυτό τον τίτλο αλλά ειλικρινά, όλοι οι παίκτες, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε, είναι τι πρέπει να κάνουμε για να πάρει η ομάδα τη νίκη.

Έτσι κάνουμε εγώ και οι συμπαίκτες μου. Πάντως, αυτό το βραβείο έχει διπλή αξία για μένα διότι το πήρα σε μία αγωνιστική, ιδιαίτερα κρίσιμη. Κερδίσαμε τον Ηλυσιακό στην έδρα του και ξεφύγαμε από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. MVP ήταν η ομάδα μας, όχι εγώ».
Keywords
Τυχαία Θέματα