«Σημαντικότερη η νίκη με Παναθηναϊκό»

Μπορεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός να πέτυχε το απίστευτο 6-0, όμως ο Φρανσουά Μοντεστό θεωρεί σημαντικότερη στιγμή της σεζόν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης».Ο Γάλλος αμυντικός τόνισε χαρακτηριστικά: «Ποια ήταν η καλύτερη στιγμή για μένα φέτος; Μα φυσικά η νίκη επί του Παναθηναϊκού
στο μεγάλο ντέρμπι. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή μας φέτος. Έτσι πιστεύω εγώ τουλάχιστον. Εντάξει και το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο σφραγίσαμε τον τίτλο, είναι ξεχωριστό και μάλιστα με αυτό το απίστευτο σκορ 6-0. Από την άλλη όμως ξέρουμε τι σημαίνει η νίκη επί του Παναθηναϊκού και γι αυτό αισθάνομαι πως εκείνη ήταν πιο σημαντική».

Όσο για το ποιον θεωρεί πολυτιμότερο παίκτη της σεζόν για τον Ολυμπιακό είπε: «Αν πρέπει να επιλέξω έναν MVP για φέτος από την ομάδα μας επιλέγω τον Ιμπαγάσα. Είναι καταπληκτικός. Ο Αριέλ είναι σπουδαίος παίκτης και μας βοήθησε πολύ, η παρουσία του ήταν καταλυτική. Ο δεύτερος πιο σημαντικός για μένα είναι ο Μιραλάς, ο οποίος επίσης είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και βοήθησε πολύ για τον τίτλο».
Keywords
Τυχαία Θέματα