«Σειρήνες» Ιντερ για Τέβες

Έντονη είναι η ανησυχία της Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail» για το ενδεχόμενο να ζητήσει να φύγει ο Κάρλος Τέβες, o oποίος φέρεται να μιλάει με την Ιντερ!Ο Αργεντινός επιθετικός είχε τονίσει και πριν τα Χριστούγεννα στη διοίκηση της ομάδας την επιθυμία του να φύγει από Αγγλία. Τότε είχαν καταφέρει να τον πείσουν να παραμείνει οι άνθρωποι των «πολιτών» όμως τώρα τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Ο παίκτης φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει πρωτάθλημα και κλίμα
με την Ιταλία να είναι η Νο1 επιλογή του αφού υπάρχει ήδη έντονο πρέσινγκ σε πρώτη φάση από την Ίντερ και σε δεύτερη από τη Γιουβέντους.
Τις ανησυχίες των ανθρώπων της Σίτι έρχεται να μεγαλώσει και το γεγονός ότι ο Τέβες βρίσκεται στο Μιλάνο για να τον εξετάσει ένας ειδικός γιατρός και επέλεξε να διαμείνει με την κοπέλα του στο ξενοδοχείο που μένει και η αποστολή της Ίντερ. Ιταλικά δημοσιεύματα προχώρησαν ακόμη παραπέρα το θέμα μάλιστα κάνοντας λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών που θα ασκήσουν τώρα πίεση στη Σίτι να συναινέσει στην πολύ καλή οικονομικά πρόταση που θα πέσει σύντομα στο τραπέζι.
Keywords
Τυχαία Θέματα