Σάντσες και Γιοβάνοβιτς

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει όπως όλα δείχνουν η συνάντηση του Μαρινάκη με τον Βαλβέρδε για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Σάντσες και Γιοβάνοβιτς στη λίστα.Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται καθώς πρώτα θα ξεκαθαρίσουν το υπάρχον ρόστερ και στη συνέχεια θα κινηθούν για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες πρώτης γραμμής. Μέχρι τη συνάντηση του προέδρου με τον προπονητή δεν πρόκειται να κουνηθεί
φύλλο.

Ωστόσο, ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις και η διοίκηση κινείται σε ορισμένα μέτωπα. Πρόκειται για τον Κάρλος Σάντσες της Βαλενσιέν και τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς της Λίβερπουλ. Ο πρώτος αρέσει στον Βαλβέρδε και οι πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο για την απόκτησή του.

Όσο για τον Σέρβο της Λίβερπουλ το θέμα δεν είναι αν τον θέλει ο Ολυμπιακός, αλλά αν ο ίδιος θέλει να έρθει. Ο 29χρονος άσος έχει ηγεμονικό συμβόλαιο με την αγγλική ομάδα και στο λιμάνι του έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να του προσφέρουν τρία εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Παρόλα αυτά η υπόθεση αυτή παραμένει ανοιχτή.
Keywords
Τυχαία Θέματα