Σάχα: «Η ευκαιρία του Καφέ...»

Στη χαμένη ευκαιρία του Παντελή Καφέ στο 90' στάθηκε στις δηλώσεις του ο Σεμπάστιαν Σάχα, που έκανε λόγο για μάχη ως το τέλος των πλέι οφ. «Με την ευκαιρία του Παντελή στο τέλος θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Υπήρξαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, σίγουρα όμως ήταν σημαντικό ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε μηδέν. Προηγηθήκαμε, αλλά ισοφαριστήκαμε πολύ γρήγορα. Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με ΠΑΟΚ είναι σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την πρώτη θέση. Δεν είναι εύκολο το
πρόγραμμα ούτε για τον Παναθηναϊκό ούτε και για τον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Αργεντίνος τερματοφύλακας και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, ψυχολογικά είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Τα τελευταία αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά, έχουμε κάνει καλά παιχνίδια, γι αυτό και είμαι σίγουρος ότι ως την τελευταία αγωνιστική θα παλέψουμε».

Τέλος, για το αν θα παραμείνει στην ΑΕΚ με μείωση αποδοχών, είπε: «Είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι στην ομάδα. Αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα το συζητήσω με τη διοίκηση».
Keywords
Τυχαία Θέματα