Πρώτη «μάχη» για τον τελικό

«Ανοίγει» το Σάββατο (14/5) στο Λαιμό η αυλαία των πλέι οφ της Α1 πόλο ανδρών, με τη Βουλιαγμένη να υποδέχεται τον Πανιώνιο, στην πιο αμφίρροπη αναμέτρηση των ημιτελικών. Με έναν αγώνα ξεκινά η σειρά της τελικής τετράδας στο πρωτάθλημα, καθώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν την επομένη στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Βουλιαγμένη και
Πανιώνιος συναντιούνται για πολλοστή φορά τη φετινή περίοδο, αφού μετρούν ήδη πέντε αναμετρήσεις, σε κανονική περίοδο, Κύπελλο και LEN Trophy.

Οι κυανέρυθροι έχουν το πάνω χέρι με τέσσερις νίκες, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι «μπέμπηδες» έχουν βρει το ρυθμό τους, ενώ μέχρι πριν από την ολοκλήρωση των 22 αγωνιστικών, όπου και γνώρισαν την ήττα από τον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής περιόδου, είχαν 17 νίκες σερί.

Όλα τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων ολοκληρώθηκαν με ένα-δύο τέρματα διαφορά, κρίθηκαν δηλαδή στις λεπτομέρειες και κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και τώρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η Βουλιαγμένη, ως δεύτερη της κανονικής περιόδου, έχει το πλεονέκτημα της έδρας. Η πρόκριση στη σειρά των τελικών κρίνεται στις δύο νίκες. Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (18/5), ενώ αν χρειαστεί τρίτο ματς, αυτό θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο (21/5).

Το πρόγραμμα

Σάββατο 14/5   
19.00 Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης)   

Κυριακή 15/5   
16.30 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (Σταυρόπουλος, Βασιλείου)   

Τρίτη 17/5   
19.30 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός (Σταυρίδης, Κουρέτας)   

Τετάρτη 18/5   
18.45 Πανιώνιος-Βουλιαγμένη (Μοίραλης, Κουρτίδης)   

Σάββατο 21/5 (αν χρειαστεί)   
18.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός   
19.00 Βουλιαγμένη-Πανιώνιος
Keywords
Τυχαία Θέματα