Πρόστιμο για το... χιούμορ (pic)

Αρκετά πιθανή είναι η τιμωρία του Ντέιβιντ Καν με πρόστιμο, καθώς ο τζένεραλ μάνατζερ των Τίμπεργουλβς, αποφάσισε να... αστειευτεί με την παρουσία του 14χρονου γιου του ιδιοκτήτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ, στην λοταρία για το φετινό ντραφτ. Οι «Λύκοι», που είχαν το χειρότερο φετινό ρεκόρ στο ΝΒΑ, θα επιλέξουν το Νο.2 του ντραφτ, καθώς η τύχη-Νο.1 χαμογέλασε στους Καβαλίερς, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας της Μινεσότα να σχολιάζει σχετικά με
την παρουσία του Νικ Γκίλμπερτ (σ.σ πάσχει από μια σπάνια εκ γενετής αρρώστια) στην εκδήλωση: ««Με νίκησε! Αυτή η λίγκα έχει τη συνήθεια να δημιουργεί πάντα ωραίες ιστορίες στο... ντραφτ».

Το σχόλιο του Καν προκάλεσε την δυσαρέσκεια των παρευρισκομένων στην λοταρία, με τον ισχυρό άνδρα των Τίμπεργουλβς να αναγκάζεται να ζητήσει -εμμέσως- συγγνώμη: ««Δεν πιστεύω σε παραδόσεις ή κατάρες, αλλά πιστεύω στη δύναμη της ιστορίας. Απλώς αστειεύτηκα, λέγοντας ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια καλύτερη ιστορία για ένα 14χρονο αγόρι από το να κερδίζει ένα γκρουπ μεσήλικων».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα