Πρίντεζης: «Ήρθα για το νταμπλ»

Ο Γιώργος Πρίντεζης προσγειώθηκε στην Αθήνα για να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ολυμπιακού και εξήγησε ότι επέστρεψε για να κατακτήσει το νταμπλ.Ο διεθνής φόργουορντ τόνισε στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή του από τη Μάλαγα πως «υπήρχε ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό τον τελευταίο καιρό και η μεταγραφή δεν έγινε λόγω του τραυματισμού του Νεστέροβιτς. Συζητούσαμε,
αλλά υπήρχαν προβλήματα με την Μάλαγα, όπως ξέρετε. Ευτυχώς βρέθηκε λύση και τέλος καλό όλα καλά. Σίγουρα θα ήθελα πάρα πολύ το πρωτάθλημα και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ και να δώσω το 100%. Θέλω να κάνω ο, τι μπορώ και να ενταχθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Σχετικά με το στόχο του νταμπλ που έχει ο Ολυμπιακός και τις μάχες με τον Παναθηναϊκό υποστήριξε ότι «μπορεί να έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός δυο φορές τον Παναθηναϊκό, αλλά κακά τα ψέματα, αυτά τα ματς που έρχονται είναι διαφορετικά. Υπάρχει σεβασμός για τον Παναθηναϊκό και εμείς πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί σε όλα τα παιχνίδια για να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το επίπεδο ετοιμότητας του τόνισε ότι «τις τελευταίες δυο εβδομάδες έκανα προπόνηση μόνος μου σαν τιμωρία από την ομάδα μου για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων. Θεωρώ ότι βρίσκομαι σε καλή κατάσταση. Εχω την ευκαιρία να δουλέψω καλά και το μόνο που μου λείπει είναι αγώνες και ρυθμός, αλλά θα τον βρω».

Η προσαρμογή του θα είναι πιο εύκολη λόγω του παρελθόντος, αλλά όπως είπε «ξέρω πρόσωπα και καταστάσεις στον Ολυμπιακό. Ήμουν πολλά χρόνια στην ομάδα, αλλά βέβαια η φιλοσοφία του προπονητή είναι διαφορετική. Θέλω να κάνω ότι μου ζητηθεί είτε παίξω ένα δευτερόλεπτο, είτε σαράντα λεπτά. Αυτός είναι ο στόχος μου και για αυτό ήρθα».

Τέλος, για το αίσιο τέλος των συζητήσεων και το συμβόλαιο που έσπασε με τη Μάλαγα εξήγησε ότι «άφησα όντως αρκετά χρήματα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι ήθελα να πολύ να γυρίσω. Ακούστηκαν πολλά όταν έφυγα το 2009 ότι το έκανα για τα χρήματα. Τώρα όμως, ήθελα να παίξω και ο Ολυμπιακός αποτέλεσε το καλύτερο έναυσμα για μένα. Αν ενδιαφερόταν άλλη ομάδα μπορεί να μην το έκανα αυτό. Το είχα στην άκρη του μυαλού μου και ήθελα πολύ να επιστρέψω στον Ολυμπιακό».
Keywords
Τυχαία Θέματα