«Πουθενά αλλού σαν το... σπίτι μας» (vid)

Η Μακάμπι επικράτησε άνετα της Κάχα Λαμποράλ στη «Νokia Arena» και βρίσκεται πλέον μία «ανάσα» από την πρόκρισή της στο Final Four της Ευρωλίγκας, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να «υποκλίνεται» στην δύναμη της έδρας της «ομάδας του λαού».Ο Ισραηλινοαμερικανός τεχνικός της Μακάμπι, Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας αρχικά για το 2-1 στην σειρά με τους Βάσκους, τόνισε: «Δεν υπάρχει μέρος άλλο σαν το σπίτι μας. Παίζοντας εδώ, όλα είναι πιο εύκολα. Ήταν μια μεγάλη νίκη, αλλά την Πέμπτη θέλουμε ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια από τον κόσμο, ώστε
να τελειώσουμε τη σειρά».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στον σοβαρό τραυματισμό του Ντορόν Πέρκινς. «Μας σόκαρε όλους και τα παιδιά έπαιξαν γι’ αυτόν ώστε να του αφιερώσουν τη νίκη. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα τον έχουμε στο επόμενο ματς και θα πρέπει να αναπληρώσουμε το κενό του».

Ο διεθνής σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, σημείωσε: «Ο Πάργκο έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι, ενώ και ο Μπλου πέτυχε ορισμένα πολύ μεγάλα καλάθια. Δεν επαναπαυόμαστε. Θέλουμε ακόμη μια νίκη και θα προσπαθήσουμε να την πάρουμε την Πέμπτη. Με αυτό τον φανταστικό κόσμο στο πλευρό μας, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πάμε στη Βαρκελώνη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, υπογράμμισε: «Δεν παίξαμε άμυνα και χάσαμε. Η σειρά παραμένει ανοιχτή και όλα μπορούν να συμβούν. Ο τραυματισμός του Πέρκινς θα επηρεάσει τη Μακάμπι και όχι εμάς. Δεν νιώθουμε κουρασμένοι και μπορούμε ακόμη να κερδίσουμε».
Keywords
Αναζητήσεις
san to spiti mas pouthena allou
Τυχαία Θέματα