«Πονοκεφαλιάζει» ο Παπαδόπουλος

16:53 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Νίκος Παπαδόπουλος «πονοκεφαλιάζει» ενόψει του αγώνα με την Καβάλα, καθώς είναι αρκετοί οι τιμωρημένοι, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο τεχνικός της Ξάνθης δε θα έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον εφτά ποδοσφαιριστές!
Μισή θα πάει στην Καβάλα η Ξάνθη για τον αγώνα με την ομώνυμη ομάδα, καθώς είναι πολλοί οι… πονοκέφαλοι για τον Νίκο Παπαδόπουλο. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της
Σκόντα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Κομεσίδη, Δημήτρη Σουάνη, Τζορτζ Μπόατενγκ, Σπύρο Βάλλα, Ντιέγκο Κιντάνα και Θοδωρή Βασιλακάκη, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Από εκεί και πέρα, ως γνωστόν θα είναι απών ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ, που χειρουργήθηκε και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης, ο Κιμ Τζάγκι είναι άρρωστος και παραμένει κλινήρης, με τον Τζόρνταν Στιούαρτ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τη σημερινή προπόνηση, περιελάμβανε προθέρμανση με μπάλα και ασκήσεις σε αγωνιστικά τετράγωνα, καθώς και τελειώματα φάσεων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο προπονητήριο της ακριτικής ομάδας έδωσε το παρών και ο εργοφυσιολόγος, Γιώργος Ζιώγας, για τον καθιερωμένο έλεγχο και τη λιπομέτρηση των παικτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα