Ποιους φέρνει ο Νάνι

Ονόματα που μπορούν να κάνουν τη διαφορά έχει στη λίστα του ο Τζιανλούκα Βιάλι που είναι υποψήφιος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ξεχωρίζουν οι Ντιαμάντι και Μπεχράμι.Μπορεί στο «τριφύλλι» με τις δεδομένες οικονομικές συνθήκες να σκέφτομαι μόνο τις πωλήσεις παικτών, ωστόσο υπό συνθήκες μπορεί να πραγματοποιηθούν και ηχηρές μεταγραφές. Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δώσουν τα χέρια με τον Ιταλό τεχνικό διευθυντή τότε δεν αποκλείεται να έρθουν άσοι που θα κάνουν την διαφορά.

Σύμφωνα με την εφημερία ΕΞΕΔΡΑ
στην λίστα του Νάνι υπάρχουν τα ονόματα των Αλεσάντρο Ντιαμάντι της Μπρέσια και Βαλόν Μπεχράμι της Φιορεντίνα. Τόσο ο Ιταλός όσο και ο Ελβετός δεσμεύονται με συμβόλαια, αλλά ο Νάνι μπορεί να τους φέρει είτε ως δανεικούς είτε με μεταγραφή.

Ο Ντιαμάντι είναι επιτελικός μέσος και διεθνής με την εθνική Ιταλίας και θεωρείται βέβαιο ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της Μπρέσια θα αναζητήσει αλλού την καριέρα του. Ο Μπεχράμι παίζει στη δεξιά πτέρυγα και θα μπορούσε να προσφέρει πολύτιμες λύσεις αν τελικά ο Παναθηναϊκός αποδεσμευτεί από τον Σίντνεϊ Γκοβού.

Προϋπόθεση πάντως, για να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός με τις παραπάνω περιπτώσεις είναι να πουλήσει τους παίκτες που βρίσκονται υπό παραχώρηση και στη συνέχεια να διαθέσει ένα ποσό για μεταγραφές.
Keywords
Τυχαία Θέματα