Περιμένουν το... 2-0 οι Ισπανοί

Ο ισπανικός Τύπος αναμένει ότι η Μπαρτσελόνα θα διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάνοντας ειδική μνεία και στην «μάχη» των πάγκων...Η Mundo Deportivo, που έχει υποβαθμίσει το δεύτερο τζάμπολ για χάρη του Ντάνι Άλβες, στο πρωτοσέλιδό της υπογραμμίζει με νόημα: «Να μη περάσει».

Εν συνέχεια στο εσωτερικό των σελίδων της αναφέρει το αυτονόητο, πως δηλαδή «αν νικήσει η Μπάρτσα, θα έχει ανέβει στις ράγες προς το Final Four», ενώ καταλήγει σημειώνοντας για την «μάχη» των πάγκων: «Η
μάχη τακτικής ανάμεσα σε Πασκουάλ κι Ομπράντοβιτς θα κρίνει τη σειρά».

Η Sport στο πρωτοσέλιδό της (σ.σ πάλι χαμηλά, λόγω... Ντάνι Άλβες), αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται «σε αναζήτηση του 2-0 στο Palau», ενώ εντός προσθέτει πως είναι «έτοιμη για ακόμη μία μάχη».

Ο Ρότζερ Γκριμάου τονίζει πως «αυτή τη φορά πρέπει να βγούμε στο παρκέ με μεγαλύτερη ένταση», ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο λέει ότι είναι σημαντικό «να βελτιώσουμε τις επιθέσεις μας στην άμυνα ζώνης», ενώ ο Γιάκα Λάκοβιτς θεωρεί πως «ο Παναθηναϊκός θα τα δώσει όλα, αλλά η πίεση είναι σε εμάς».

Η μαδριλένικη Marca δεν ασχολείται... ιδιαίτερα με την κόντρα της Μπαρτσελόνα με τον Παναθηναϊκό, καθώς αρκείται να αναφέρει πως «ο Τσάβι Πασκουάλ θα ψάξει το 6-0 απέναντι στον Ομπράντοβιτς», τονίζει πως «ο Παναθηναϊκός είναι αναστωμένος με τη διαιτησία της πρώτης αναμέτρησης» κι αναμένει να διαπιστώσει αν «ο Ρίκι Ρούμπιο θα αποδώσει τα αναμενόμενα αυτή τη φορά».
Keywords
Τυχαία Θέματα