Περιμένοντας την... ανατροπή οι Καταλανοί

Η Μπαρτσελόνα είδε τον Παναθηναϊκό να ανατρέπει τα προγνωστικά και να παίρνει κεφάλι στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας. Mundo Deportivo και Sport την περιμένουν την Πέμπτη να παίξει τα... ρέστα της.«Η Μπάρτσα θα τα παίξει όλα την Πέμπτη» αναφέρει η καταλανική elmundodeportivo.es, που συμπληρώσει πως «οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ δεν είχαν πώς να υπερκεράσουν αυτούς του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που κατάφεραν να γυρίσουν τη σειρά», ενώ ολοκληρώνει,
λέγοντας: «Μέσα σε 48 ώρες, η ομάδα θα έχει ανακτήσει τις δυνάμεις της για να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό. Αν τα καταφέρει, την επόμενη εβδομάδα στο Palau Blaugrana θα παίξει τις πιθανότητές της για πρόκριση στο Final Four του Palau Sant Jordi. Αν όχι, ο πρωταθλητής θα έχει εκθρονιστεί».

Από την πλευρά της, η επίσης καταλανική sport.es υπογραμμίζει πως «η Μπάρτσα απέτυχε και θα παίξει τη... ζωή της τη Πέμπτη», για να συμπληρώσει: «Θα παίξει το ευρωπαϊκό μέλλον της την Πέμπτη στην Αθήνα, όπου έχασε από τον Παναθηναϊκό (76-74), σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο, όπως και τα δύο προηγούμενα και στο οποίο ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν για αρκετά λεπτά... στην τσίτα».
Keywords
Τυχαία Θέματα