Πανέτοιμο το Τρεβίζο για το Final four!

23:11 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Το Τρεβίζο είναι πανέτοιμο για να υποδεχτεί τις Ούνικς, Τσεντεβίτα και Κάχασολ με άπαντες στην πόλη να θέλουν φυσικά κυπελλούχο Ευρώπης την οικοδέσποινα Μπένετον.Η συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Final four του EuroCup που θα διεξαχθεί στο Τρεβίζο πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Πάολο Γκόμπο να δηλώνει: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Μπένετον, το Τρεβίζο, αλλά πάνω απ' όλα
το μπάσκετ γι' αυτή τη στιγμή. Σας ευχαριστώ όλους».

Ο προπονητής της Μπένετον, Γιασμίν Ρέπεσα, ανέφερε με τη σειρά του: « Περιμένω τους πάντες στο Παλαβέρντε, ώστε να γίνουν μέρος της γιορτής. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε το τρόπαιο στο σπίτι μας. Θα είναι δύσκολο, θα υπάρχουν πολλές καλές και έτοιμες ομάδες. Κατά τη γνώμη μου όλες είναι έτοιμες να παίξουν στην Ευρωλίγκα. Πάντως πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο».

Ο αρχηγός της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Μπουλέρι, επισήμανε: « Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική για την ομάδα, θέλουμε να νικήσουμε από κει και πέρα θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στους συμπαίκτες μου. Οι νίκες είναι το ζητούμενο, είναι δύσκολο να κάνω μία πρόβλεψη».

Ο καγκελάριος του αθλητισμού στο Τρεβίζο. Αντρέα Ντε Σέτσι, δήλωσε: «Αυτό το γεγονός με ενδιαφέρει και προσωπικά πέρα της δουλειάς μου. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκα για τη διεξαγωγή του Final four εδώ. Έχω αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία ακόμα κι αν δεν ξέραμε αν θα περάσει η Μπένετον. Αυτό το επίτευγμα βοηθάει την εικόνα της πόλης και φέρνει τον κόσμο πιο κοντά στο μπάσκετ. Κάποιες φορές η μοίρα παίζει σημαντικό ρόλο στις πιο κρίσιμες στιγμές στον αθλητισμό. Ο διευθυντής της τηλεόρασης της Ευρωλίγκα, Αντρέα Μπασάνι: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν από την αρχή στην διεξαγωγή του Final four στο Τρεβίζο. Η Ιταλία είναι μία από τους ιδρυτές της Ούλεμπ και της Ευρωλίγκα και η Μπένετον ήταν από τους πυλώνες αυτού του πρότζεκτ το 2000. Το τρόπαιο πάντα είναι το κερασάκι στην τούρτα, ειδικά όταν μία από της ομάδες είναι η οικοδέσποινα. Το μήνυμα είναι ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ και για τη συνεργασία με την πόλη». 

Ο αντιπρόεδρος της Μπένετον Έντζο Λεφέρντε: «Δεν ήμουν ο μόνος που ήθελε τους τελικούς στο Τρεβίζο. Ήταν κάτι που όλος ο σύλλογος το ήθελε και δουλέψαμε σκληρά γι' αυτό. Επιθυμία μας είναι να επιστρέψουμε και να πρωταγωνιστήσουμε ξανά στην Ευρώπη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους θα ταξιδέψουν στην Ιταλία μέχρι τις 17 Απριλίου».
Keywords
Τυχαία Θέματα