«Ούτε 40 ούτε... 30 για τον Σεσκ!»

Μπορεί η συντριπτική πλειονότητα των φίλων της Μπαρτσελόνα να θέλει να δει τον Σεσκ Φάμπρεγκας στην Καταλονία, όπως τόνισε όμως ο πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», η μεταγραφή δεν πρόκειται να γίνει αν υπάρξουν υπερβολικές απαιτήσεις από πλευράς Άρσεναλ!
Το σίριαλ που αφορά τη μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας από την Άρσεναλ στην Μπαρτσελόνα καλά... κρατεί. Όπως δήλωσε όμως ο πρόεδρος των Καταλανών στο Sport, η αγορά του Ισπανού δεν πρόκειται να γίνει αν οι Λονδρέζοι έχουν τρελές απαιτήσεις:

«Η Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει
50 εκατομμύρια ευρώ για τον Σεσκ Φάμπρεγας το καλοκαίρι. Αυτό έχει ήδη αποφασιστεί και παρά το γεγονός ότι ο Γκουαρδιόλα έχει ζητήσει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, δεν θα δώσουμε τόσα χρήματα», τόνισε αρχικά ο Ροσέλ και στη συνέχεια υποστήριξε:

«Είναι αδύνατον να γίνει αυτή η προσφορά για έναν πολύ απλό λόγο. Στο ποδόσφαιρο, οι τιμές μειώνονται κάθε χρόνο και από τη στιγμή που δίναμε 40 εκατ. ευρώ πέρσι, δεν γίνεται να δώσουμε 30 εκατ. ευρώ φέτος. Αν ο κόουτς της ομάδας απαιτήσει τον Σεσκ, θα διαπραγματευτούμε με τους Άγγλους, αλλά πάντοτε με όριο και χωρίς τρελά ποσά. Αν αποδειχθεί ότι η αποστολή μας είναι αδύνατη, θα περιμένουμε για άλλες ευκαιρίες».
Keywords
Τυχαία Θέματα