ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ομάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει λένε συνήθως οι προπονητές και κάπως έτσι ισχύει και στην περίπτωση του Νεόφυτου Λάρκου ενόψει και του εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αναγέννηση Δερύνειας στο "Τάσος Μάρκου".

Βέβαια, μπορεί να υπάρχουν ακόμα πολλές μέρες μέχρι και τη διεξαγωγή του αγώνα, ωστόσο ο Κύπριος τεχνικός, ο οποίος τόνισε μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση ότι στόχος είναι να γίνονται καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, φαίνεται να έχει καταλήξει σ' ένα σχήμα με συγκεκριμένα πρόσωπα που μάλιστα του... βγαίνει. 

Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ερμή έκανε μία αναγκαστική

αλλαγή (Σερφά αντί Μπουθόν, αφού ο Ισπανός είναι τραυματίας), ενώ άλλαξε και το Γιωργαλλίδη με το Γέβριτς. Οι υπόλοιποι εννιά ήταν οι ίδιοι και αναμένεται να παραμείνουν και στο παιχνίδι με την ομάδα του Αδάμου Αδάμου οι ίδιοι.

Δηλαδή οι Σπούνγκιν, Καρυπίδης, Μαργκάσα, Κασέκε, Αγκουιάρ, Μακρίδης, Αβραάμ, Εφραίμ και Φρέντι θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα, εκτός κι αν κριθεί ότι κάποιος από τους διεθνείς θα ήταν καλύτερα να πάρει... ανάσες. Σε αντίθετη περίπτωση, δεν προβλέπεται αλλαγή στ' αρχικό σχήμα σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια των "πρασίνων", από τη στιγμή που ο Λάρκου βρήκε... τη φόρμουλα και όλα πάνε σύμφωνα με το πρόγραμμα που ο ίδιος έχει. 

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΡΥΘΜΟΥΣ ΟΙ ΔΥΟ (ΑΤΟΜΙΚΑ Ο ΛΕΑΝΤΡΟ)

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ

ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ



Πηγή: www.kerkida.net

Keywords
Τυχαία Θέματα