Ολυμπία-Φανή 1!

Επιτέλους είπε κάτι χρήσιμο η φιλενάδα μας! Πού είναι αυτή η μονή Λαζαριστών βρε ΚΑΝΕΛ μου να πάω εκεί να μην βγω ποτέ ξανά? Σου χαρίζονται τα χρέη αν μονάσεις, άσε που από όνομα και μόνο θα νιώθω ότι βρίσκομαι σε οικείο περιβάλλον. Κι αν είμαι τυχερή μπορεί να βρω και κάνα ακόμα Λαζαράκο και ο καινούργιος να μην μου κάνει τη ζωή κόλαση, που έλεγε και ο Πάριος, όμως τουλάχιστον εκείνος έπαιρνε και λεφτά κάθε φορά που το έλεγε. Εμείς και που το λέμε, τι παίρνουμε??? Χμμμ… Θα σας παρακαλούσα να μην απαντήσετε στη συγκεκριμένη ερώτηση, αφήστε τη να πέσει κάτω!Δύσκολη περίοδος ΚΑΝΕΛ μου κι ευτυχώς
που έρχεται και η παρέλαση να νιώσουμε λίγο περήφανοι ως Έλληνες. Μόνο εσύ έμεινες να είσαι χαρωπή, θα φταίει που σου μοστράρω κάθε μέρα τον Τζιμπρίλ και σε ανεβάζω. Να σε δω σήμερα που δεν έχει Σισέ τι κέφια θα έχεις το βράδυ!! Θα ενωθείς κι εσύ με τη μιζέρια μας και σε βλέπω να κόβεις και το όνομά σου σε Κ25! Κ9 μην το κάνεις μόνο, γιατί θα σε περνάνε για λαγωνικό.

Μπράβο βρε Φανή μου!

Μεγάλη ζημιά έπαθε χθες η Λόλα. Εκεί που έκανε μπάνιο – άκρως σεξουαλική σκηνή τώρα σας περιγράφω, κρατηθείτε όσο μπορείτε – σκέφτηκε ότι είναι μια όμορφη βραδιά να καθίσει με την κουβερτούλα της και να δει μπάσκετ. Σου λέει, τόσες φορές έχω πάει κι έχω δει τον Λαζαράκο, κάτι θα έχω μάθει. Learn from the best, που έλεγε και η Whitney, άλλη καμένη περίπτωση και πολύ κρίμα η γυναίκα. Μια τον είδα να μου βάζει τρίποντα, δύο τον είδα να βάζει τρίποντα, τρεις τον είδα να βάζει τρίποντα, έπιασα το νόημα του αθλήματος.

Και τσουπ το βάζω χθες στη Nova και τα ξέχασα όλα! Καλέ, γιατί τα άλλα τα παιδιά δεν έβαζαν καλάθι??? Τι τους συνέβη? Ανοίγω την τηλεόραση που λες Mrs. M μου και βλέπω 19-0. Νόμιζα πως είχα βάλει American football εκεί που βάζεις ένα γκολ και μετράει για 30 ή ξέρω ‘γω κάτι τέτοιο. Αφού περίμενα να στήσει τη μπάλα εκείνος με το άφρο μαλλί και να την κλωτσήσει ο Ζήσης, μήπως τον πάρει στην ομάδα ποδοσφαίρου και ο Βαγγέλης, που φουσκωμένος από περηφάνια ήταν στο γήπεδο. Μαζί με τον γιο του πήγε στο ΣΕΦ, ο οποίος γιος του από τότε που έσκασε το εξώδικο όλο χαιρετάει τους φωτογράφους, λες και μας κάνει πλάκα.

Είδα κι απόειδα, το παράτησα το μπάσκετ κι έβαλα να δω ένα ντοκιμαντέρ με άγρια ζώα. Αφού δεν καταλαβαίνω τι κάνουν και δεν είχα και τον Χατζηγεωργίου να μου εξηγεί τι είναι το κεφάλια έξω (heads out), θα πηγαίνω να βλέπω τον Λαζαράκο. Εκεί και να μην καταλαβαίνω, τουλάχιστον μου αφιερώνει τα καλάθια του και φουσκώνω κι εγώ σαν τον Βαγγέλη. Ευτυχώς που στην πορεία του αγώνα, βρήκα χρήσιμα και πιο γνώριμα πράγματα να ασχοληθώ.

Οι αγαπημένες μου κουμπάρες, βρε!!! Η Ολυμπία Χοψονίδου και η Φανή που δεν θυμάμαι το επώνυμό της, αναβίωσαν στις κερκίδες του ΣΕΦ τις ημέρες του Παγκοσμίου στην Τουρκία. Δίπλα-δίπλα κάθισαν και καμάρωσαν τον Βασίλη Σπανούλη και τον Νίκο Ζήση. Έπρεπε να έρθει η Φανή από τα ξένα για να δούμε την Ολυμπία να ξεκαρδίζεται σε αγώνα του Ολυμπιακού. Τα θυμάστε φιλενάδες μου, ε? Μια φορά είχε χα
Keywords
Τυχαία Θέματα