Όλα ανοικτά για Τζαβέλλα

07:55 9/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο εκπρόσωπος του Τζαβέλλα ξεκαθάρισε πως η περίπτωση του Έλληνα διεθνή είναι ανοικτή, όπως και η ομάδα του και περιμένουν προτάσεις να τις συζητήσουν.
  Ο μάνατζερ του Γιώργου Τζαβέλλα μίλησε στον Πρωταθλητή και τόνισε πως κάποια δημοσιεύματα - κυρίως από το εξωτερικό - γράφουν ανακρίβειες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγνώμη αλλά αυτά τα δημοσιεύματα είναι… βλακείες. Ο Γιώργος έχει συμβόλαιο με την Άιντραχτ μέχρι το 2013. Δηλαδή για άλλα δύο χρόνια. Εφόσον λοιπόν δεν πάρει μεταγραφή, φυσικά και θα παραμείνει στην ομάδα με την οποία έχει συμβόλαιο. Και αυτό
δεν είναι κάτι που πρέπει να το αποφασίσει τώρα ο ίδιος. Το έχει αποφασίσει από πέρυσι όταν υπέγραψε συμβόλαιο…» Ο Πολ Κουτσολιάκος πρόσθεσε πως το θέμα της μεταγραφής του πελάτη του εξακολουθεί να είναι ανοικτό: «Φυσικά και είναι ανοικτό. Η Άιντραχτ εδόσον έχει στα χέρια της συγκεκριμένη πρόταση δεν θα αρνηθεί να τη συζητήσει. Γνωρίζουν όλοι άλλωστε ότι ο παίκτης ενδιαφέρει κάποιες ομάδες και περιμένουν κι αυτοί να δουν αμ θα υπάρξουν προτάσεις. Μπορεί να φύγει δηλαδή, αλλά μπορεί και να παραμείνει στην Άιντραχτ». Όσο για τον Ολυμπιακό: «Εγώ δεν έχω μιλήσει με κάποιον τελευταία από τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει κάτι νεώτερο».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα