Οικογενειακές ιστορίες!

Βρε, κουτά… Ακόμα να την καταλάβετε την Λόλα? Γυναίκα είμαι, ανασφάλειες έχω και επιβεβαίωση χρειάζομαι! Τα έκανα όλα για να δω αν θα σας λείψω και να μου πείτε και καμιά καλή κουβέντα για να νιώσω καλύτερα. Σήμερα, να με συγχωράτε, αλλά θα ξεκινήσω από το παλικάρι μου. Τι ομορφιά, τη γοητεία και τι χαμόγελο!! Τον βλέπεις από μακριά και νιώθεις ένα κόμπο να σου δένει το στομάχι. Να τον πιάσεις και να γίνει η συνέχεια ακατάλληλη για ανηλίκους.Μην με παρεξηγείτε. Μάλλον θα φταίνε τα καρύδια που έφαγα χθες πριν κοιμηθώ. Διάβασα μια έρευνα ότι βοηθάνε στον ύπνο και είπα να τα δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι
ότι βοήθησαν, αφού η Λόλα ξέχασε να ξυπνήσει, αλλά έπρεπε να ακούσω και τη συμβουλή της φίλης μου. Μου το έλεγε ότι διεγείρουν τα σεξουαλικά ένστικτα, όμως δεν την άκουσα. Και μόλις αντίκρισα τον Λαζαράκο πρωί-πρωί, φύτρωσε η καρυδιά που είχα σπείρει απ’ το προηγούμενο βράδυ. Σε λίγο θα βγάλω και καρπούς!!!

Οικογενειακές ιστορίες!

Είπα καρπούς και έδωσα την τέλεια πάσα για να περάσουμε στο επόμενο θέμα μας. Σήμερα η Λόλα είναι παραδοσιακή γυναίκα που μένει στο σπίτι, καθαρίζει και μαγειρεύει μέχρι να γυρίσει ο Λαζαράκος από την δουλειά. Μόλις έρθει τρέχει να του βγάλει το παλτό και να του δώσει τις παντόφλες. Δεν θα του βγάλει και τα παπούτσια! Είπαμε παραδοσιακή, όχι και μαζόχας!!!! Χαχαχαχα, πόσο διασκεδάζω πάλι. Το θέμα μας, λοιπόν, είναι η οικογένεια.

Ξεκινάμε με την οικογένεια του Ίλια Ίβιτς. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον βετεράνο ποδοσφαιριστή μαζί με την Ελένη Πετρουλάκη να στέλνουν τις κόρες τους στον παιδικό σταθμό. Θυμάμαι και την άλλη φορά που φορούσαν κάτι φούξια και τα ζήλεψα! Τώρα δεν τα ζηλεύω γιατί ψώνισα τα δικά μου και μου πάνε τρέλα. Περιμένω πότε θα έχει ήλιο, να με πάει ο Λαζαράκος βόλτα και να τα φορέσω! Χμ… Μάλλον στην ντουλάπα θα μείνουν σε μια τέτοια περίπτωση, οπότε θα βρω άλλη λύση.

Κι απ’ τον Ίλια Ίβιτς και την γυναικοκρατούμενη οικογένειά του, περνάμε στον Νίκο Οικονόμου που και εκείνος σκαρώνει κοριτσάκι. Το δεύτερό του, το οποίο θα φέρει μέσα στον μήνα η Όλγα Λαφαζάνη, που έχει μπει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης. Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, η εγκυμοσύνη είναι όσο πιο εμφανής γίνεται και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού θα έχει και δεύτερη κόρη. Ας μην ξεχνάμε πως έχει, ήδη, ένα κοριτσάκι από τον γάμο του με την Άννα Δρούζα!

Πω πω, τι θυμήθηκα τώρα!!! «Μπορώ» δεν την έλεγαν εκείνη την εκπομπή βρε κορίτσια που την έβλεπε η μαμά μου κι όλο ιδέες έπαιρνε?? Λέω να ζητήσω κι εγώ μια εκπομπή για την τηλεόραση. «Δεν μπορώ» θα την ονομάσω, γιατί αυτό μου ταιριάζει πολύ τον τελευταίο καιρό. Τίποτα δεν μπορώ να κάνω!! Ομολογώ, πάντως, πως το χθεσινό τραγουδάκι της Mrs. M. με έβαλε σε σκέψεις.

Τόσο καιρό κατηγορούμε την Τζούλια για όσα κάνει και για όσα βγάζει, ενώ στην ουσία το μόνο που συμβαίνει είναι να μένει πιστή στις υποσχέσεις της. Το είπε και το έκανε! Πού είναι το κακό? Να σας πει η Λόλα για υποσχέσεις στον αέρα και ν
Keywords
Τυχαία Θέματα