Οι σημαντικότερες μονομαχίες στην ιστορία του πόκερ …θα ξαναπαιχτούν!

23:06 8/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Αυτές τις μέρες μιλούσαμε για την επιστροφή της παλιάς φρουράς του πόκερ και το πώς οι παλιοί πρωταθλητές έχουν επιστρέψει στο φως της δημοσιότητας.
Κάπου στο βάθος του μυαλού μας άλλωστε είχαμε και το EPT Tournament of Champions event, την προσπάθεια της PokerStars και του EPT να δουν ποιος θα κέρδιζε αν όλοι οι νικητές των European Poker
Tour μαζευόταν στο ίδιο event.

Δεν μπορούσαμε όμως να φανταστούμε ότι αυτή η τάση δε θα συνεχιζόταν απλά, αλλά θα έφτανε στο ζενίθ της με τη σημερινή ανακοίνωση του World Series of Poker.

Τι ανακοίνωσε ο μεγαλύτερος θεσμός στον κόσμο του πόκερ; Την …επανάληψη μερικών από τα καλύτερα heads up που έγιναν ποτέ στον τελικό των Main Event των τελευταίων 30 χρόνων!

Η πρώτη …επαναληπτική μάχη θα είναι ανάμεσα στους Chris Moneymaker και Sam Farha (WSOP Main Event του 2003). Οι δυο τους θα επαναλάβουν τη μονομαχία που άλλαξε για πάντα τη φυσιογνωμία του κόσμου του πόκερ, 3 φορές: την πρώτη με τα ίδια stacks, τη δεύτερη με τα ανάποδα stacks (ο ένας του άλλου) και την τρίτη με ίσα stacks.

Αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι πρωταγωνιστές του 1989 Main Event, ο Johnny Chan και ο Phil Hellmuth σε μια και μοναδική μονομαχία, με ίσα stacks εκκίνησης.

Τέλος, υπάρχει ακόμα μια μονομαχία προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί, όμως έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε για το ζευγάρι της επιλογής σας! (για να ψηφίσετε, επισκεφθείτε τη σελίδα στο Facebook)

Johnny Chan εναντίον Erik Seidel
• Greg Raymer εναντίον David Williams
• Jamie Gold εναντίον Paul Wascika
• Jonathan Duhamel εναντίον John Racener

Όλοι οι αγώνες θα αναμεταδοθούν από το ESPN μετά την ολοκλήρωση του καλοκαιρινού μέρους του φετινού World Series of Poker, στις 26 Ιουλίου.

PokerNostra.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα